Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Käteen sopiva tabletti täysteräväpiirtonäytöllä

LG Electronicsin G-sarjan mobiililaitteiden premium-mallien uutuus on maailman ensimmäisellä kahdeksantuumaisella full hd -näytöllä varustettu LG G Pad 8.3 -tabletti.

LG G Pad on muotoiltu niin, että etupintaan on saatu mahdollisimman iso näyttö laitteen ulkomittojen pysyessä silti pieninä.

”Kompakti malli perustuu LG:n johtavaan mobiiliteknologiaan sekä kuluttajilta saamaamme palautteeseen siitä, mitä he pitävät tabletin optimikokona”, sanoo Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija.

Pikkutakin povitaskuun mahtuva LG G Pad painaa vain 338 grammaa ja laitteessa on tehokas 4 600 mAh:n akku.

Käyttäjät tallentavat tietoa yhä useampaan paikkaan tietoverkkoon kytkettyinä olevien laitteiden ja tuotteiden määrän lisääntyessä. LG:n QPair-sovellus auttaa seuraamaan kerralla useampaa laitetta, sillä jokainen älypuhelimeen tuleva puhelu tai viesti näkyy myös LG G Padissa ja lyhyet vastausviestit voi lähettää suoraan G Padista. Tabletin muistiin tallennetut muistiinpanot näkyvät myös älypuhelimen muistissa, ja ne voi lähettää eteenpäin kummasta laitteesta tahansa. QPair-sovelluksen avulla G Padiin voi yhdistää myös muiden valmistajien älypuhelimia, erityisesti Android Jelly Bean -järjestelmää käyttäviä puhelimia.Ensimmäinen kahdeksantuumainen Full HD -näytöllä varustettu taulutietokone
Aivan kuten älypuhelin LG G2:ssa ja muissakin G-sarjan malleissa, on myös LG G Pad 8.3 -taulutietokoneessa täysteräväpiirtotarkkuuksinen (full hd) IPS-näyttö. Tosiasia on, että 1920 x 1200 kuvapisteen näyttö (WUXGA, Widescreen Ultra Extended Graphics Array) todellakin tuottaa paremman kuvatarkkuuden kuin tavallinen full hd -näyttö. Jotta laitteen korkearesoluutioinen näyttö saadaan hyödynnettyä, pyörittää LG G Pad 8.3 -tablettia Qualcommin neliytiminen, 1,7 gigahertsin Snapdragon 600 -suoritin.

Muita erityisesti G Padin 8,3-tuumaista näyttöä varten suunniteltuja toimintoja:

Slide Aside mahdollistaa nopean liikkumisen sovellusten välillä: avoimet sovellukset liu’utetaan sivuun kolmisormipyyhkäisyllä.
QSliden avulla voi käyttää jopa kolmea sovellusta samanaikaisesti samassa ikkunassa.
KnockON-toiminnon ansiosta näytön voi herättää lepotilasta tai palauttaa lepotilaan helposti kaksoisnapauttamalla.

LG G Pad -tabletin suositushinta on 299 euroa ja laite tulee kauppoihin lokakuun lopussa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Musta kulta maksaa

VIPVIPMusta kulta maksaa

Selvitimme 11 suositun tulostimen käyttökustannukset. Testitulosteina kului lähes 20 000 sivua ja melkein sata väriainesäiliötä.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää