Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Jolla Tablet -kampanja kasvaa

Jolla Tablet -joukkorahoituskampanjan uusiin tavoitteisiin kuuluu 3,5G-versio, laajennettu muistikorttituki ja jaettu näyttötilaominaisuus.

Mobiililaitteita ja Sailfish OS -käyttöjärjestelmää kehittävän Jollan viikko sitten aloittama Jolla Tablet -joukkorahoituskampanja Indiegogo-palvelussa on kerännyt tähän mennessä lähes 1,3 miljoonaa dollaria, ylittäen alkuperäisen tavoitteen kolminkertaisesti. Tätä juhlistaakseen Jolla on julkistanut uusia kampanjatavoitteita.

Uudet Jolla Tablet -kampanjatavoitteet sisältävät sekä laite- ja ohjelmisto-ominaisuuksia, jotka toteutetaan, mikäli tavoitteet saavutetaan. Valitut kampanjatavoitteet perustuvat together.jolla.com-yhteisön valitsemiin ja äänestämiin ominaisuuksiin.

Korkein kampanjatavoite on 3,5G HSDPA -tuki. Tämä ominaisuus tulee saataville, jos kampanja tavoittaa 2,5 miljoonaa dollaria. Tämän tavoitteen jälkeen Jolla Tabletin hankkijat EU-alueella voivat päivittää laitteensa 3,5G-versioon 30 dollarilla. Jollan tavoitteena on toteuttaa 3,5G-versio myös EU:n ulkopuolella.

Toinen kampanjatavoite on jaettu näyttö, joka on ollut halutuin ohjelmisto-ominaisuus yhteisössä. Sen ansiosta ruudulla voi käyttää kahta sovellusta yhtä aikaa. Tämä ominaisuus toteutetaan, mikäli kampanja yltää 1,75 miljoonaan dollariin.

Lisäksi tavoitteena on laajennettu muistikorttituki. MicroSCHD-tuki nostetaan 128 gigatavuun, mikä antaa käyttäjille runsaasti enemmän muistitilaa mm. musikin, videoiden ja kuvien tallentamiseen. Tämä ominaisuus toteutetaan, jos kampanja ylittää 1,5 miljoonaa dollaria.


Jolla Tablet -projekti Indiegogo-palvelussa jatkuu vielä 9.12. asti. Jolla-tabletin saa nyt 209 dollarilla. Kampanjamaat ovat tällä hetkellä: EU-maat, Norja, Sveitsi, Yhdysvallat, Intia, Kiina, Hongkong, Venäjä, Australia ja Kanada.

Jolla Tablet hyödyntää itsenäistä ja intuitiivista Sailfish OS -käyttöjärjestelmää, joka on yhteensopiva Android-sovellusten kanssa. Jolla Tabletissa on 1,8 Ghz Quad Core Intel -prosessori, kahden gigatavun muisti, 32 gigatavua tallennustilaa, 7,85 tuuman (2048x1536) näyttö ja viiden megapikselin kamera.

Jolla Tablet tulee markkinoille vuoden 2015 toisella neljänneksellä.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

Rullattava näyttö

Rullattava näyttö

CES 2016: Kääri näyttö rullalle ja työnnä se kainaloon.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää