Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Jimm’s julkisti 27 000 euron supertietokoneen viihdekäyttöön

Jimm’s Legendary King on supertornikoteloon paketoitu kuningaskone, jonka bittimuskeli ei väsy missään väännössä. Huipputehokkaiden komponenttien virkeydestä huolehtii kahden vesipumpun vesijäähdytysjärjestelmä.

Vain harvalla pelaajalla on varaa parhaaseen mahdolliseen tietokoneeseen. Useimmiten pelaajat joutuvat tekemään kompromisseja hinnan, laadun ja tehon suhteen. Mutta heille, joilla on varaa ehdottomaan parhauteen tehosta, laadusta ja mistään muustakaan tinkimättä, on tarjolla todellinen kuninkuusluokan pelitietokone. Jimm’s Legendary King on supertehokas ja kirjaimellisesti äärimmäisen viileä tietokone.

”Tämä konepakettien ehdoton kuningas on jokaisen teknologiasta kiinnostuneen märkä päiväuni. Jimm'sin vuosikausien kokemuksen huipentuma on hiotumpi timantti kuin Afrikan Tähti. It's good to be the King!” kommentoi vaatimattomasti Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Näyttävään Corsair Obsidian 900D -supertornikoteloon paketoitu kuningaskone kehrää kahdella huipputehokkaalla Intel Xeon E5-2699v3 -suorittimella. Salamannopeaa 2 400 megahertsin ddr4-keskusmuistia löytyy tietokoneen sisuksista hulppeat 64 gigatavua. Näiden ansiosta paukut eivät lopu kesken edes hurjimmassa väännössä riippumatta sitä, minkälaisen haasteen eteen King joutuu.

Grafiikoista kaikki irti

Grafiikan suorittamiseen on valjastettu peräti neljä SLI-tilassa toimivaa Nvidia GeForce GTX Titan X -näytönohjainta, joista jokaisessa on hurjat 12 gigatavua nopeaa muistia. Näin näytön tarkkuuden voi asettaa äärimmäisen korkealle kaikilla mahdollisilla herkuilla, joita pelistä vain löytyy. Peliä kuin peliä voidaan ajaa täysin sulavasti silmiä hivelevällä huipputarkkuudella.

Massamuistina käytetään äärimmäisen nopeaa ja suorituskykyistä ssd-tekniikkaa. Neljä kappaletta yhden teratavun Samsungin ssd-levyjä toimivat Raid 0 -tilassa käyttöjärjestelmä- ja pelikäytössä. Näiden lisäksi King sisältää myös toiset neljä kappaletta yhden teratavun ssd-levyjä tiedostojen tallentamiseen.

Räätälöity vesijäähdytys

Koska tehokas kone käy helposti kuumana tehoja vaativaa 4k- eli ultrateräväpiirtoista grafiikkaa suorittaessaan, myös koneen jäähdytyksen täytyy olla kunnossa. Tästä vastaa erityisesti tätä konetta varten räätälöity kahden vesipumpun vesijäähdytysjärjestelmä, joka jäähdyttää niin suorittimen, keskusmuistin kuin näytönohjaimetkin. Näin King pysyy viileänä myös äärimmäistä tehovääntöä kaipaavissa tilanteissa.

Jimm’s Legendary King on tilattavissa välittömästi 27 499 euron kuluttajahintaan.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet. Jimm’s Legendary King -tietokoneessa on mukana Windows 8.1 -käyttöjärjestelmä.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Verkkolevyt vertailussa

VIPVIPVerkkolevyt vertailussa

Koko perheen yhteinen tietovarasto helpottaa huomattavasti myös elokuva-, musiikki- ja kuvatiedostojen hallintaa.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää