iphone7plus_vs_galaxys7edge

Isoja julkistuksia 2017

Oletko aikeissa vaihtaa puhelinta tai taulutietokonetta? Näiden valmistajien uutuuksia odotellaan toiveikkaina ja kieli pitkällä.

perjantai 23. joulukuuta 2016

Helmikuu: Microsoft Surface Studio Microsoftin näyttötietokone, jota on jo kehuttu iMacin haastajaksi, on Yhdysvalloissa myynnissä ja toimitukset alkavat alkuvuodesta. Eurooppaan sitä uskaltaa odotella jo keväällä, sillä sveitsiläinen nettikauppa Digitec.ch ilmoittaa sivuillaan, että toimitukset alkavat 15. helmikuuta 2017. Kyse voi olla vain sveitsiläiskaupan mainoksesta, sillä virallista julkaisuaikataulua ei Eurooppaan ole.

Helmikuu: Samsung Galaxy S8 Samsung nousee Noten tuhkasta (ihan pakko oli käyttää… toim.huom.) ja tullee esittelemään uudet Galaxy-mallit helmikuussa, kuten yhtiön tapana on. Tosin Wall Street Journalin artikkelin mukaan lanseeraus on siirretty huhtikuulle. Joka tapauksessa kevät koittaa Samsungille . Maaliskuu: iPad Pro 2 Luotettavana Apple-tietolähteenä pidetty MacWorld-lehti ennustaa, että uudet iPadit julkistetaan maaliskuussa. Tulossa olisi kaksi Pro-mallia, 9,7- ja 12,9-tuumainen, ja ehkä jopa vielä kolmas, 10,5-tuumainen variantti.

Syyskuu: iPhone 7S tai iPhone 8 Applella on ollut tapana esitellä puhelinuutuudet syyskuussa, ja näin huhutaan tapahtuvan myös 2017. Loogisesti tulossa olisi iPhone 7S, mutta koska ensimmäisestä iPhonesta on kymmenen vuotta, uutuuden nimi saattaa olla myös iPhone 8. Odotettuihin uudistuksiin kuuluu Koti-painikkeen puuttuminen ja kehyksetön näyttö. Sormenjälkitunnistin olisi niin ollen integroitu näyttöön.

Ehkä sinua kiinnostaa...