Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Huaweilta edullinen huipputabletti

Elisa sai toukokuun alussa valikoimiinsa Huawein edullisen MediaPad M1 8.0 -tabletin. Ohut ja kevyt 4g-tabletti tarjoaa teknisiä ominaisuuksia ja laatua selvästi edullisemmalla hinnalla kuin tähän asti on totuttu.

”Huawein tabletit ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa vahvan aseman markkinoilla, ja yksittäiset mallit ovat olleet alkuvuonna eniten myytyjen joukossa”, toteaa liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisasta.

Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti on Elisalla yksinoikeudella myynnissä ensimmäisen kuukauden ajan.

”Huawei on nuori ja dynaaminen brändi mutta lisäksi tekninen johtaja alallaan. Olemme iloisia, että pääsemme tekemään yhteistyötä Elisan kanssa tarjotaksemme suomalaisille parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut tulevina vuosina”, sanoo Huawei Technologies Oy:n Device-liiketoiminnan johtaja Yang Yu.


Huawein MediaPad M1 8.0 -tabletissa on 1,6 gigahertsin neliydinprosessori, 8 gigatavua tallennustilaa, microsd-korttipaikka ja tuki 32 gigatavuun saakka, gigatavu käyttömuistia, tuki mobiililaajakaistayhteydelle, jopa 150Mbit/s (4g/3g/hsdpa+ ja edge/gprs), ja 1280x800 pikselin näyttötarkkuus.Laitteessa on myös wlan, bluetooth ja gps. Käyttöjärjestelmä on Android 4.2 (Jelly Bean). 8-tuumainen tabletti on vain 7,9 mm paksu ja painaa vain 329 grammaa.

Koska laite toimii sekä 3g- että 4g-verkossa, se sopii hyvin esimerkiksi mökille mukaan otettavaksi ja ajanvietteeksi kesän automatkoille. Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti maksaa 249 euroa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Musta kulta maksaa

VIPVIPMusta kulta maksaa

Selvitimme 11 suositun tulostimen käyttökustannukset. Testitulosteina kului lähes 20 000 sivua ja melkein sata väriainesäiliötä.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää