Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Epsonilta valokuvia A3-koossa tulostava kuusivärinen monitoimitulostin

Epsonin Expression Photo XP-950 on markkinoiden ensimmäinen valokuville tarkoitettu kuusivärinen monitoimitulostin, joka tulostaa myös A3-koossa, vaikka se on vastaavaa kokoluokkaa kuin tavalliset valokuvia tulostavat A4-monitoimilaitteet.

Laitteessa on erikoismateriaaleille tarkoitettu takalokero, jonka avulla voi tulostaa erikokoisille materiaaleille aina A3-kokoon asti. Lisäksi kahden edestä ladattavan paperilokeron ansiosta voi vaihtaa valokuvien ja A4-tulostuksen välillä vaihtamatta välillä tulostusmateriaalia.Lisäksi laitteessa on motorisoitu ohjauspaneeli ja automaattisesti ennen tulostusta avautuva paperilokero. Kosketusnäytöltä, joka on kooltaan 8,8 senttiä, onnistuu valokuvien tulostus muistikorteilta ja PictBridgen kautta suoraan ilman tietokonetta. Laitteella voi tulostaa myös cd- ja dvd-levyille.

Tulostimessa käytetään Epsonin Claria Photo HD -mustetta, joka valmistajan mukaan soveltuu erinomaisesti huippulaatuisia valokuvia haluaville valokuvaharrastajille. Testitulosteiden kiihdytetyissä testeissä saatujen kestoluokitusten perusteella tällä musteella Epsonin tulostusmateriaaleille tulostettujen valokuvien arvioidaan säilyvän jopa 300 vuotta valokuva-albumissa. Kuusivärisen mustesarjan (musta, syaani, magenta, keltainen, vaalea syaani ja vaalea magenta) luvataan tuottavan pehmeitä väriliukuja, syviä mustia ja vivahteikkaita värejä.Expression Photo XP-950:n mukana toimitetaan Epson Connect, joka mahdollistaa asiakirjojen ja valokuvien langattoman tulostuksen älypuhelimista ja tablet-tietokoneista. Lisäksi XP-950 tukee Wi-Fi DirectTM -toimintoa, jonka avulla voit tulostaa langattomilta laitteilta muodostamatta yhteyttä langattomaan reitittimeen. Käyttäjä voi myös tulostaa tietokoneesta mistä tahansa päin maailmaa lähettämällä asiakirjoja ja valokuvia sähköpostitse suoraan tulostimeen. Scan-to-Cloud puolestaan mahdollistaa skannattujen asiakirjojen tallennuksen suoraan pilvipalveluihin. Tulostin on myös yhteensopiva Google Cloud Print -palvelun kanssa.

”Asiakkaat haluavat monitoimilaitteen, joka mahtuu pieneen tilaan ja sisältää kaikki tarjoamamme huippuluokan laitteiden ominaisuudet. Expression Photo XP-950 sisältää uuden Epson Creative Print -sovelluksemme, jonka avulla voit ilmaista itseäsi paremmin vaikkapa luomalla omia postikorttejasi, mukauttamalla kirjepaperimalleja tai tulostamalla valokuvia Facebookista”, kertoo Epson Europen tuotepäällikkö Katie Zimmermann.Epson Expression Photo XP-950 on saatavilla vuoden 2013 lokakuusta lähtien 349 euron suositushintaan.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Liitä itsesi langattomaan tulevaisuuteen

Liitä itsesi langattomaan tulevaisuuteen

Langattoman teknologian tutkimus ja kehitys vyöryy eteenpäin – ja sinä voit hypätä trendin aallonharjalle.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

Kompakti seikkailukamera

Kompakti seikkailukamera

Suositun action-kameramalliston uutuus, GoPro Hero4 Session, on kompakti, vesitiivis ja kestävä.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää