Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Ultranopea reititin

D-Linkin avaruusalusta muistuttava AC5300 kuuluu yhtiön Ultra Performance -sarjaan, jonka kolme uutuusreititintä esiteltiin CES-messuilla Las Vegasissa.

Las Vegas: D-Linkin AC5300 ULTRA Wi-Fi -reititin on varustettu peräti kahdeksalla suuritehoisella antennilla. Kookkaan reitittimen räväkkä muotoilu paketoi sisäänsä ultranopean tiedonsiirtäjän, joka yltää jopa 5,3 gigabitin sekuntivauhtiin.

Ultra-sarjaan kuuluu kolme reititintä, AC5300, AC3200 ja AC3100, jotka kaikki tukevat uusinta AC-tekniikkaa. Keskimmäinen, AC3200, jossa on kuusi antennia ja suurin siirtonopeus 3,2 gigabittiä sekunnissa, on jo myynnissä Yhdysvalloissa noin 300 dollarin hintaan. AC3200 on tehokkaamman AC5300-mallin tavoin kolmitaajuuksinen, tarjoten käyttöön 2,4 gigahertsin taajuuden lisäksi kaksi 5 gigahertsin kaistaa.

AC3100 on wlan-ominaisuuksiltaan muuten kuten AC5300, mutta käyttää vain kahta taajuutta (2,4 ja 5 GHz). Kaikissa kolmessa on usb 3.0- ja ethernet-tuki.

Laitteet osaavat käyttää parasta mahdollista taajuutta ja niiden antennit käyttävät multi-user mimo -tekniikkaa (mu-mimo), jonka ansiosta reititin pystyy tehokkaasti olemaan yhteydessä useaan laitteeseen samanaikaisesti.

CES 2015 uutiset

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Paneeli vauhtipeleihin

VIPVIPPaneeli vauhtipeleihin

Hyvä näyttö, jota tosin voi suositella vain paljon tieto­konepelejä pelaaville.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää