buffalodrivestation

Buffalon uusi DriveStation tuo tilaa viihteelle

Buffalo Technologyn uusi DriveStation HD-AVSU3 -tallennuslaite on optimoitu lukuisiin Panasonicin tuotteisiin, kuten videokameroihin, Viera-taulutelevisioihin sekä blu-ray-soittimiin. DriveStation on saatavana sekä teratavun että kahden teratavun kapasiteetilla.

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Suuren kapasiteetin lisäksi Buffalo DriveStation HD-AVSU3 -malli sisältää myös nopean usb 3.0 -liitännän. Lukuisat Panasonicin tuotteet tukevat jo tätä liitäntää. Uuden DriveStation HD-AVSU3 -kiintolevyn ansiosta mitkä tahansa tallenteet voidaan siirtää laitteelle saman tien, mikä vapauttaa tilaa videokameran, tv:n tai blu-ray-soittimen muistista. Kiintolevy sisältää todella nopean usb 3.0 -liitännän, joka toimii sekä Windows- että Mac-tietokoneilla. Kaikki Panasonicin videokamerat kuten myös Viera-televisiot voidaan yhdistää Buffalon kiintolevyyn usb-liitäntää käyttäen. DriveStation toimii kuten ulkoinen kiintolevy tuoden lisää tallennustilaa versiosta riippuen yhden tai kaksi teratavua.

HD-AVSU3-kiintolevyn luvataan olevan todella hiljainen. Musta ja kiiltäväpintainen laite edustaa salonkikelpoista muotoilua. Laitteen mukana tulee kaksi metriä pitkä usb 3.0 -kaapeli, sekä liitäntäjohto Panasonicin videokameroihin.

”Panasonic ja Buffalo ovat japanilaisia yrityksiä, jotka uskovat korkealaatuisiin tuotteisiin. Varmistaakseen parhaan käyttäjäkokemuksen Buffalo Technologyn uusi DriveStation kehitettiin tiiviissä yhteistyössä Panasonicin teknisen kehitysosaston kanssa. Asiakkaamme saavat nyt tilaisuuden nauttia viihteen tallentamisesta ja katselusta napin painalluksella", Buffalo Technologyn Pohjoismaiden myyntipäällikkö Paul Hudson sanoo.

”Buffalon uusi DriveStation toimii saumattomasti yhteen Viera-televisioiden usb-tallennustoiminnon kanssa. Tämän ansiosta asiakkaamme pääsevät nauttimaan uusista plasma- ja led-tv-elämyksistä. Uuden luotettavan ratkaisun ansiosta he voivat vain kytkeä kiintolevyn televisioon ja keskittyä nauttimaan katselukokemuksesta”, toteaa Panasonicin tv-tuotteiden Euroopan markkinointipäällikkö Markus Wagenseil.

HD-AVSU3-kiintolevy sisältää kahden vuoden takuun. Se on saatavana sekä yhden että kahden teratavun kapasiteetilla varustettuna. Teratavun mallin suositushinta on noin 99 euroa ja kahden teratavun malli maksaa 129 euroa.

Uusi DriveStation HD-AVSU3 on optimoitu toimimaan seuraavien Panasonicin tuotteiden kanssa:

• Videokamerat

HC-X920M,HC-X920,HC-X929,HC-X910HC-V720M,HC-V720,HC-V727,HC-V710HC-V520M,HC-V520,HC-V510, HC-V210M,HC-V210,HC-V201

• Televisiot

ZT60, VT60, GT60, WT60, DT60, FT60

• Blu-ray-soittimet

DMR-BWT720, DMR-PWT520, DMR-PWT420, DMR-HW220, DMR-HW120

Ehkä sinua kiinnostaa...