Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Matkaajan monitoimikaiutin

Kitsound Hive Discovery on bluetooth-kaiutin, jossa on yhdysrakenteinen led-taskulamppu ja varavirtalähde älypuhelimen latausta varten.

Kovaa käsittelyä sietävän kaiuttimen akun luvataan kestävän kertalatauksella kahdeksan tuntia. Yhdysrakenteisen led-taskulampun lisäksi laitteessa on 2850 milliampeeritunnin varavirtalähde, jota voi käyttää puhelimen laturina.

Kitsound Hive Discovery-kaiutin selviytyy 1,5 metrin pudotuksesta. Kaiutin on myös pölyä hylkivä ja vedenkestävä IP44-standardin mukaisesti. Kaiutin on ulkomitoiltaan 7,2 x 18,8 x 7,2 senttimetriä ja painaa 400 grammaa. Kaiutintehoa on kahdeksan wattia (2 x 4 W rms).


Bluetoothin lisäksi kaiuttimessa on 3,5 mm:n audioliitäntä. Kiinteän mikrofonin ansiosta kaiuttimella voi myös vastaanottaa puheluita. Kantama on noin 10 metriä.

Kitsound Hive Discovery-kaiutin on saatavana vihreänä, mustana ja sinisenä. Kaiuttimen suositushinta on 99,99 euroa. Kitsound-tuotteita maahantuo Tura Scandinavia AB.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tällainen oli Windows 3.1

Tällainen oli Windows 3.1

Tee nostalgiatrippi muinaiseen Windows-järjestelmään.

Lue lisää

Testaa suorittimesi nopeus

Testaa suorittimesi nopeus

Tietokoneen suorittimella on suuri merkitys tietokoneen suorituskyvylle. Tee oman suorittimesi mallinimellä testi ja katso, kuinka suoritin pärjää vertailussa.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Musta kulta maksaa

VIPVIPMusta kulta maksaa

Selvitimme 11 suositun tulostimen käyttökustannukset. Testitulosteina kului lähes 20 000 sivua ja melkein sata väriainesäiliötä.

Lue lisää

Nyeste

Löydä netin parhaat tarjoukset

Viisas ostaja pitää päänsä kylmänä uusien laitemallien saapuessa markkinoille.

Lue lisää

Vertailussa varavirtalähteet

Taskukokoisen virtapankin avulla mobiililaitteen saa tarvittaessa elvytettyä toimintakuntoon.

Lue lisää

FBI ohitti iPhonen suojat

Apple tehostaa iPhonen suojausta FBI:n murtauduttua rikollisen puhelimeen.

Lue lisää