Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Langatonta monikanavaääntä

CES 2016: Philipsin uutuuskaiuttimien ylimmät osat voidaan irrottaa ja sijoittaa haluttuun paikkaan, jolloin järjestelmä laajenee tilaääntä toistavaksi monikanavajärjestelmäksi.

Philips Fidelio E6 on tyylikäs järjestelmä. Se sisältää kaksi 40 cm korkeaa etukaiutinta, jotka toistavat stereoääntä laitteen peruskokoonpanossa. Kaiuttimien ylimmät osat voidaan irrottaa ja sijoittaa haluttuun paikkaan, jolloin järjestelmä laajenee 5.1-tilaääntä toistavaksi monikanavajärjestelmäksi. Fidelio E6 on varustettu kalibrointialgoritmilla, jonka ansiosta järjestelmän luvataan soivan tasapainoisesti kaiutinten sijoituspaikoista riippumatta.

Irrotettavat kaiuttimet toistavat musiikkia viisi tuntia akun varassa, joten ne voi tarvittaessa viedä asunnossa juuri sinne, missä musiikkia halutaan kuunnella. Kaiuttimien akut latautuvat automaattisesti, kun ne kytketään takaisin osaksi etukaiuttimia.

Fidelio E6 on ensimmäinen Surround on Demand -ominaisuudella varustettu kaiutinjärjestelmä. Sen etukaiuttimet sisältävät kallistetut 3-tuumaiset elementit, jotka toistavat keskiäänikanavan. Niiden avulla keskiäänikanava soi äänimaailman keskellä. Elokuvallista ominaisuutta tehostaa langaton subwoofer.

Kaiutinjärjestelmän voi kytkeä bluetoothilla yhtäaikaisesti kolmeen eri laitteeseen. Järjestelmässä on Google Cast- ja Spotify Connect- tuki. Ohjelmalähteiden kytkentöjä varten on hdmi-sisääntulot sekä hdmi 4k -läpivienti. Ohjaus hoituu kaukosäätimellä. Philips Fidelio E6 maksaa noin 900 euroa.


KotiMikro raportoi CES 2016 -messuilta


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Liitä itsesi langattomaan tulevaisuuteen

Liitä itsesi langattomaan tulevaisuuteen

Langattoman teknologian tutkimus ja kehitys vyöryy eteenpäin – ja sinä voit hypätä trendin aallonharjalle.

Lue lisää

Parempi ääni kannettavaan

Parempi ääni kannettavaan

Logitech on tuonut markkinoille uuden Speaker Lapdesk N700 -alustan kannettaville tietokoneille. Pehmustetun ja lämpöeristetyn alustan sisään on rakennettu stereokaiuttimet ja tuuletin.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Suoratoista musiikkia erinomaisella äänellä

VIPVIPSuoratoista musiikkia erinomaisella äänellä

Helppokäyttöinen äänentoistojärjestelmä erinomaisella äänellä ja laajennusmahdollisuudella.

Lue lisää

Nyeste

Liitä itsesi langattomaan tulevaisuuteen

Langattoman teknologian tutkimus ja kehitys vyöryy eteenpäin – ja sinä voit hypätä trendin aallonharjalle.

Lue lisää

Pehmeä muotoilu toimii

Tanakasti soivat, monikäyttöiset kuulokkeet Bluebiitiltä.

Lue lisää

Mykistyneet kaiuttimet

Tietokoneen äänentoiston ongelmat voivat johtua monista syistä.

Lue lisää