Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg USB 3.0 Hard Disk Box 2.5"

Jos käytöstä poistetusta kannettavasta on jäänyt toimiva kiintolevy, sen voi kierrättää ulkoiseksi kiintolevyksi. Tähän tarvitaan kiintolevykotelo, esimerkiksi Sandbergin USB 3.0 Hard Disk Box.

Hinta:

27,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Sandbergin kotelo on kulmistaan pyöristetty, ja siinä on mustaksi maalattu alumiinipinta. Etu- ja takalevyt ovat alumiinin­väristä muovia eivätkä välttämättä kovin kestäviä. Testissä etu­levy jopa irtosi yllättäen.
Kiintolevyn kotelon sisältä ei löydy kovin kummoista tekniikkaa. Pieni piirilevy yhdistää 2,5-tuumaisen sata-kiintolevyn mini-usb-liitäntään, joka noudattaa usb 3.0 -standardia. Kotelosta ei löydy minkään valtakunnan iskunvaimennusta, joten sitä ja sisältöä kannattaa kuljettaa ja kohdella varovasti.
Mukana tulevassa usb-johdossa on ylimääräinen punainen usb-liitin, jolla laite ottaa sähköä pc:stä, joten varsinaista virtajohtoa ei tarvita. Koska kotelo tukee usb 3.0 -standardia, sen tiedonsiirtonopeuden pitäisi teoriassa olla jopa kymmenkertainen verrattuna usb 2.0 -standardiin. Nopeus riippuu kuitenkin pitkälti siitä, mitä kiintolevyä käytetään ja minkä tietokoneen kanssa. Testissä käytettiin Western Digitalin pientä 320 giga­tavun kiintolevyä. Siirtonopeus oli yleensä vain 3–4 kertaa normaalia usb 2.0 -standardia nopeampi, mikä ei ole paras mahdollinen.
Sandbergin USB 3.0 Hard Disk Box on näppärä, jos kotona on ylimääräinen kiinto­levy. Jos sellaista ei ole, ulkoinen usb 3.0 -kiintolevy kannattaa hankkia koteloineen valmiiksi koottuna.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Tuetut kiintolevyt: 2,5" sata
enintään 750 Gt
• Paino: 265 grammaa
• Mitat: 21,7 x 9,2 x 1,9 cm

  • Virtaviivainen muotoilu

  • Hidas usb 3.0

  • Yksinkertainen rakenne

Ulkoiset linkit
Lue lisää
Kotimikron vuositilaus

Kun tilaat lehden koko vuodeksi 2015, säästät jopa 71 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Näppärä taskuprojektori

Näppärä taskuprojektori

Philipsin miniprojektori on hämmästyttävän pieni, sillä sen mitat ovat vain noin 3 x 10 x 10 senttiä. Se vie laukussa todella vähän tilaa.

Lue lisää

Äänekäs ja  kallis dvd-lukija

Äänekäs ja kallis dvd-lukija

Minikannettavat ovat mainioita laitteita. Ne vievät vähän tilaa, kulkevat helposti mukana ja osaavat kaiken, mitä tietokoneelta vaaditaan.

Lue lisää

Pelikonsoli kohtaa Ipodin

Pelikonsoli kohtaa Ipodin

Wiin tapaisen pelikonsolin ja Ipod-telakan yhdistäminen on aika villi idea, mutta Igame Family on uskaltautunut kokeilemaan sitä.

Lue lisää

Nyeste

Mediatoistimet vertailussa

Mediatoistin tuo olohuoneviihteeseen uutta sujuvuutta. Otimme vertailuun viisi suosittua suoratoistajaa.

Lue lisää

Puhdaslinjainen ja hiljainen kotelo

Antecin koteloa pakkauksesta purettaessa silmään pisti ensimmäisenä se seikka, ettei mukana tule käyttöohjetta.

Lue lisää

Taskuun mahtuva kortinlukija

Sandbergin muistikortinlukijan kyljessä on paikat usealle tutulle korttityypille. Laitteen alle on piilotettu usb-johto, jolla laite yhdistetään pc:n usb-liitän­tään. Kiinteä johto on kätevä, sillä se ei pääse katoamaan.

Lue lisää