Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg USB 3.0 Hard Disk Box 2.5"

Jos käytöstä poistetusta kannettavasta on jäänyt toimiva kiintolevy, sen voi kierrättää ulkoiseksi kiintolevyksi. Tähän tarvitaan kiintolevykotelo, esimerkiksi Sandbergin USB 3.0 Hard Disk Box.

Hinta:

27,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Sandbergin kotelo on kulmistaan pyöristetty, ja siinä on mustaksi maalattu alumiinipinta. Etu- ja takalevyt ovat alumiinin­väristä muovia eivätkä välttämättä kovin kestäviä. Testissä etu­levy jopa irtosi yllättäen.
Kiintolevyn kotelon sisältä ei löydy kovin kummoista tekniikkaa. Pieni piirilevy yhdistää 2,5-tuumaisen sata-kiintolevyn mini-usb-liitäntään, joka noudattaa usb 3.0 -standardia. Kotelosta ei löydy minkään valtakunnan iskunvaimennusta, joten sitä ja sisältöä kannattaa kuljettaa ja kohdella varovasti.
Mukana tulevassa usb-johdossa on ylimääräinen punainen usb-liitin, jolla laite ottaa sähköä pc:stä, joten varsinaista virtajohtoa ei tarvita. Koska kotelo tukee usb 3.0 -standardia, sen tiedonsiirtonopeuden pitäisi teoriassa olla jopa kymmenkertainen verrattuna usb 2.0 -standardiin. Nopeus riippuu kuitenkin pitkälti siitä, mitä kiintolevyä käytetään ja minkä tietokoneen kanssa. Testissä käytettiin Western Digitalin pientä 320 giga­tavun kiintolevyä. Siirtonopeus oli yleensä vain 3–4 kertaa normaalia usb 2.0 -standardia nopeampi, mikä ei ole paras mahdollinen.
Sandbergin USB 3.0 Hard Disk Box on näppärä, jos kotona on ylimääräinen kiinto­levy. Jos sellaista ei ole, ulkoinen usb 3.0 -kiintolevy kannattaa hankkia koteloineen valmiiksi koottuna.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Tuetut kiintolevyt: 2,5" sata
enintään 750 Gt
• Paino: 265 grammaa
• Mitat: 21,7 x 9,2 x 1,9 cm

  • Virtaviivainen muotoilu

  • Hidas usb 3.0

  • Yksinkertainen rakenne

Ulkoiset linkit
Lue lisää
Turvallisesti netissä?

Oletko vaaran vyöhykkeellä verkossa surffaillessasi? Anna Kotimikron ja Nortonin huolehtia tietojesi ja koneesi turvaamisesta verkon vaaroilta.

Lue lisää

Kotimikro
Luetuinta
Langatonta kuvaa

Langatonta kuvaa

Harva hoksaa, että kuvasignaalinkin pystyy siirtämään tietokoneen näytölle ilman johtoa

Lue lisää

Vinyylit digimuotoon

Vinyylit digimuotoon

Makaako hyllyssäsi vinyylilevyjä tai muita tallenteita, joita ei saa enää mistään? Nyt voit varmistaa ääniaarteidesi säilymisen muuttamalla ne tietokoneella digitaaliseen muotoon. Puuha sujuu mainiosti Magixin Rescue Your Vinyl & Tapes -paketin avulla.

Lue lisää

Kätevä kiintolevykotelo

Kätevä kiintolevykotelo

Sandbergin kiintolevykotelon oheistarvikkeet vievät kaksi kertaa niin paljon tilaa kuin pelkkä kotelo.

Lue lisää

Uusimpia
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Mediatoistimet vertailussa

VIPVIPMediatoistimet vertailussa

Mediatoistin tuo olohuoneviihteeseen uutta sujuvuutta. Otimme vertailuun viisi suosittua suoratoistajaa.

Lue lisää

Puhdaslinjainen ja hiljainen kotelo

Puhdaslinjainen ja hiljainen kotelo

Antecin koteloa pakkauksesta purettaessa silmään pisti ensimmäisenä se seikka, ettei mukana tule käyttöohjetta.

Lue lisää

Taskuun mahtuva kortinlukija

Taskuun mahtuva kortinlukija

Sandbergin muistikortinlukijan kyljessä on paikat usealle tutulle korttityypille. Laitteen alle on piilotettu usb-johto, jolla laite yhdistetään pc:n usb-liitän­tään. Kiinteä johto on kätevä, sillä se ei pääse katoamaan.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi: