Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg USB 3.0 Hard Disk Box 2.5"

Jos käytöstä poistetusta kannettavasta on jäänyt toimiva kiintolevy, sen voi kierrättää ulkoiseksi kiintolevyksi. Tähän tarvitaan kiintolevykotelo, esimerkiksi Sandbergin USB 3.0 Hard Disk Box.

Hinta:

27,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Sandbergin kotelo on kulmistaan pyöristetty, ja siinä on mustaksi maalattu alumiinipinta. Etu- ja takalevyt ovat alumiinin­väristä muovia eivätkä välttämättä kovin kestäviä. Testissä etu­levy jopa irtosi yllättäen.
Kiintolevyn kotelon sisältä ei löydy kovin kummoista tekniikkaa. Pieni piirilevy yhdistää 2,5-tuumaisen sata-kiintolevyn mini-usb-liitäntään, joka noudattaa usb 3.0 -standardia. Kotelosta ei löydy minkään valtakunnan iskunvaimennusta, joten sitä ja sisältöä kannattaa kuljettaa ja kohdella varovasti.
Mukana tulevassa usb-johdossa on ylimääräinen punainen usb-liitin, jolla laite ottaa sähköä pc:stä, joten varsinaista virtajohtoa ei tarvita. Koska kotelo tukee usb 3.0 -standardia, sen tiedonsiirtonopeuden pitäisi teoriassa olla jopa kymmenkertainen verrattuna usb 2.0 -standardiin. Nopeus riippuu kuitenkin pitkälti siitä, mitä kiintolevyä käytetään ja minkä tietokoneen kanssa. Testissä käytettiin Western Digitalin pientä 320 giga­tavun kiintolevyä. Siirtonopeus oli yleensä vain 3–4 kertaa normaalia usb 2.0 -standardia nopeampi, mikä ei ole paras mahdollinen.
Sandbergin USB 3.0 Hard Disk Box on näppärä, jos kotona on ylimääräinen kiinto­levy. Jos sellaista ei ole, ulkoinen usb 3.0 -kiintolevy kannattaa hankkia koteloineen valmiiksi koottuna.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Tuetut kiintolevyt: 2,5" sata
enintään 750 Gt
• Paino: 265 grammaa
• Mitat: 21,7 x 9,2 x 1,9 cm

  • Virtaviivainen muotoilu

  • Hidas usb 3.0

  • Yksinkertainen rakenne

Ulkoiset linkit
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Ulkoinen kiintolevy perhekäyttöön

Ulkoinen kiintolevy perhekäyttöön

Iomega Home Media Network Hard Drive -levyn avulla voidaan jakaa dokumentteja, kuvia, musiikkia ja videoita kodin tietokoneiden, pelikonsoleiden ja tv:n välillä.

Lue lisää

Nopeita ssd-levyjä

Nopeita ssd-levyjä

Mekaanisen kiintolevyn korvaava ssd-levy on tehokas tapa vauhdittamaan uudempaa tietokonetta.

Lue lisää

Buffalo testauttaa Facebookissa

Buffalo testauttaa Facebookissa

Buffalo Technology on aloittanut LinkStation-testiprojektin. Siihen osallistuu viisi suomalaista loppukäyttäjää, jotka kirjoittavat verkkolevykokemuksistaan Facebookiin.

Lue lisää

Nyeste

Lähennä näkymää

Näytämme, kuinka zoomaat yhdellä napsautuksella juuri siihen kohtaan ruutua, jonka haluat suuremmaksi.

Lue lisää

Rittal kutisti konesalin

Rittalin Data Center in A Box on konesaliratkaisu, joka vie toimiston nurkasta vähemmän tilaa kuin keskikokoinen joulukuusi.

Lue lisää

Ulkoiset kiintolevyt testissä

Ulkoinen kiintolevy tarjoaa varmuuskopioiden lisäksi tilaa myös mediakokoelmille. Otimme vertailuun kahdeksan tilavaa ulkoista asemaa.

Lue lisää