IP-cam smartphone

Valvo kotiasi nettikameralla

Kotiaan voi valvoa edullisella, alle 30 euron kameralla, joka lähettää viestin, kun kamera havaitse liikettä.

torstai 2. kesäkuuta 2016

Mitä kotona tapahtuu, kun et ole paikalla? Kallista valvontajärjestelmää ei ole pakko hankkia, sillä jo edullisen lähiverkkoon kytkettävän nettikameran avulla saa tiedon, kun kamera havaitsee liikettä.

> Lue lisää kamerasta ja tee tilaus

Kameran kuvaa voi tarkastella lähiverkossa. Kuvan saa näkymään kameraan kuuluvan ohjelman avulla tietokoneen ruudulta tai mobiililaitteen ruudulta sovelluksen avulla.

Edullinen ratkaisu Varsinaisessa valvontajärjestelmässä on toki monipuoliset ominaisuudet ja kameran kuvaa voi tarkastella yleensä myös etäyhteyden kautta mobiililaitteella, kunhan mobiililiittymässä käytössä on kaksisuuntainen datayhteys – joka sekin maksaa erikseen.

Pienellä ja huokealla IP-kamerallakin voi kuitenkin itse luoda kotikutoisen valvontajärjestelmän, jonka saa helposti lähettämään viestin, kun kamera havaitsee liikettä. KotiMikrosta on parhaillaan tarjous, jossa saat neljä KotiMikroa ja IP-kameran 26,90 eurolla.

Helppo ottaa käyttöön Kameraa voi hallita Windows-tietokoneella tai sovelluksella Android- tai iOS-laitteella.

Kameran mukana tulee suomenkielinen ohje käyttöönottoa varten. Kamera yhdistetään langattomaan lähiverkkoon. Kamerassa on paikka microsd-muistikortille, jolle otokset voi tallentaa.

> Lue lisää valvontakamerasta ja tee tilaus

Ehkä sinua kiinnostaa...