Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Suomalainen TellAbout tuo videot perhealbumiin

Suomalainen TellAbout on video-ominaisuudella varustettu digitaalinen perhealbumi, jossa perheen tarinoita voi kertoa myös liikkuvan kuvan keinoin.

TellAbout-albumin luonti on helppoa. Erillistä ohjelmaa ei tarvita, vaan kaikki hoituu selaimessa.

Videoita kuvataan yhä enemmän, mutta perinteisiin perhealbumeihin saa vain valokuvia. Suomalainen TellAbout on kehittänyt video-ominaisuudella varustetun digitaalisen perhealbumin, jonka myötä perheen tarinoita voi jatkossa kertoa myös liikkuvan kuvan keinoin.

Parhaat kuvat ja videot voi lisätä yksityisiin digitaalisiin albumeihin suoraan älypuhelimelta. Kuvia ja videoita voi ryhmitellä ja liittää niihin kertovaa tekstiä.

Yksityistä ja turvallista
TellAbout on aitoa yksityisyyttä tarjoava palvelu. Sinne ladatut sisällöt eivät ole mainostajien ja hakukoneiden käytettävissä eikä yritys omi oikeuksia palvelun käyttäjän kuviin.

TellAboutin käyttäjä voi kutsua albumeihinsa sukulaisia ja ystäviä, jotka voivat katsoa albumia ja myös täydentää sitä omilla kuvillaan, videoillaan ja tarinoillaan. Kukin albumi näkyy vain siihen kutsutuille. Palvelu on kehitetty turvalliseen jakamiseen yhdessä.

”Esimerkiksi lasten synttäreillä sukulaisetkin ottavat kännyköillään paljon kuvia. Tämä on nopea tapa kerätä kaikkien muistot juhlasta näppärästi samaan paikkaan ja lähipiirin iloksi ilman, että kuvat omasta lapsesta päätyvät julkisiksi sosiaaliseen mediaan”, vinkkaa TellAboutin toimitusjohtaja Ristomatti Partanen.

Toimii selaimessa kaikilla laitteilla
Selaimella toimiva TellAbout ei vaadi erillisen ohjelmiston asennusta. Palvelu toimii sekä älypuhelimilla, tableteilla että tietokoneilla, joten muistoja voi lisätä albumeihin mistä ja milloin vain.

TellAbout-palvelun voi ottaa käyttöön ilmaiseksi. Maksuton Basic-tili sisältää kolme omaa enintään 50 kuvan albumia. Prime-tilin 5 euron kuukausimaksuun sisältyy 15 omaa albumia, joista kuhunkin saa lisättyä jopa 500 kuvaa.

Albumista voi luoda itselle ladattavan pdf-muotoisen digitaalisen kuvakirjan, jonka sivuilla nyt myös videot näkyvät. Tilaamalla saa myös painettuja kuvakirjoja.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Videonauhat dvd-levyille

VIPVIPVideonauhat dvd-levyille

Vanhat tutut videokasetit ovat vaarassa. Ajan hammas puree päivittäin myös videonauhaa, ja ratkaisuja on vain yksi: sisältö täytyy siirtää tietokoneeseen ja polttaa dvd-levylle. Me kerromme kuinka sen voi tehdä helposti kotona.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Varusta videosi dvd-valikoilla

VIPVIPVarusta videosi dvd-valikoilla

DVDStylerin avulla liität kotivideoihisi valikot ja tallennat videot dvd-elokuvana.

Lue lisää

Videot perhealbumiin

Videot perhealbumiin

Digiajan turvallinen perhealbumi kokoaa perheen kuvat ja videot näppärästi yhteen.

Lue lisää

Nyeste

Videot perhealbumiin

Digiajan turvallinen perhealbumi kokoaa perheen kuvat ja videot näppärästi yhteen.

Lue lisää

Varusta videosi dvd-valikoilla

DVDStylerin avulla liität kotivideoihisi valikot ja tallennat videot dvd-elokuvana.

Lue lisää

Videoharrastajan työkalupakki

Lightworks-ohjelmalla on editoitu monia Hollywoodin menestyselokuvia. Ohjelman tuoreen perusversion saa käyttöön ilmaiseksi.

Lue lisää