Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Mukana kulkeva vakoilukamera

Tuta Q5 on tallentava vakoilukamera, joka voidaan kiinnittää vaatteisiin, laittaa kaulaan roikkumaan tai kiinnittää seinään. Näin laitteella saadaan monipuolisesti tallennettua ympäristön tapahtumia.

Hieman tikkuaskia kookkaammassa laitteessa on vga-tarkkuuksinen videokamera, mikrofoni ja infrapunailmaisimella varustettu pir-liikkeentunnistin, jonka tunnistusetäisyys on kolme metriä. Lisäksi Tuta Q5 -kamerassa on microsd-muistikorttipaikka ja mukana tulee neljän gigatavun muistikortti. Laitteessa on ladattava akku.

Kameralla voidaan ottaa myös stillkuvia ja laitetta voidaan käyttää nettikamerana sen ollessa kytkettynä tietokoneeseen. Videon tarkkuus on 640 x 480 pikseliä ja stillkuvien tarkkuus on 1600 x 1200 pikseliä.

Laitteen akku latautuu noin tunnissa. Täyteen ladatusta akusta riittää virtaa puolentoista tunnin jatkuvaan tallennukseen ja neljän vuorokauden valmiustilaan. Akkua voi ladata tietokoneen usb-liitännän kautta tai mukana tulevalla seinälaturilla.

Tuta Q5 -vakoilukameraa maahantuo Microdata Finland Oy. Kameran suositushinta on 99 euroa.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Videot perhealbumiin

Videot perhealbumiin

Digiajan turvallinen perhealbumi kokoaa perheen kuvat ja videot näppärästi yhteen.

Lue lisää

Pienikokoinen vakoilukamera

Pienikokoinen vakoilukamera

Hieman tikkuaskia kookkaampi Tuta Q5 voidaan kiinnittää vaatteisiin, laittaa kaulaan roikkumaan tai kiinnittää seinään. Laitteessa on mikrofoni ja liikkeentunnistin.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Videonauhat dvd-levyille

VIPVIPVideonauhat dvd-levyille

Vanhat tutut videokasetit ovat vaarassa. Ajan hammas puree päivittäin myös videonauhaa, ja ratkaisuja on vain yksi: sisältö täytyy siirtää tietokoneeseen ja polttaa dvd-levylle. Me kerromme kuinka sen voi tehdä helposti kotona.

Lue lisää

Nyeste

Videot perhealbumiin

Digiajan turvallinen perhealbumi kokoaa perheen kuvat ja videot näppärästi yhteen.

Lue lisää

Varusta videosi dvd-valikoilla

DVDStylerin avulla liität kotivideoihisi valikot ja tallennat videot dvd-elokuvana.

Lue lisää

Videoharrastajan työkalupakki

Lightworks-ohjelmalla on editoitu monia Hollywoodin menestyselokuvia. Ohjelman tuoreen perusversion saa käyttöön ilmaiseksi.

Lue lisää