Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Leikkaa ja liimaa videoita kuin ammattipajassa

Kuninkaan puhe, Moulin Rouge ja moni muu viime vuosien kansainvälisiä menestyselokuvia on leikattu Lightworks-ohjelmalla. Ota haltuusi ohjelman maksuton perusversio KotiMikron artikkelin vaiheittain etenevillä ohjeilla.

Kirjaudu ensin sivustoon, lataa sitten tiedosto napsauttamalla linkkiä.

Lightworks on selkeästi pidemmälle ehtineen harrastajan työkalu, eikä sitä voikaan suositella ensimmäisen kotivideon muokkaamiseen. Aiemmin pieniä videoelokuvia kuvanneet ja esimerkiksi Windowsin elokuvatyökaluun tai muihin KotiMikro-lehdessä esiteltyihin ohjelmiin perehtyneet saattavat kuitenkin jo kaivata tehokkaampaa työkalua videoilleen.

Kaikkia toimintoja ei tässä artikkelissa ole mahdollista käydä läpi, mutta perustoimintojen esittelyllä pääsee hyvään alkuun, josta voi sitten jatkaa omin päin oppien.

Lightworksin tekijät halusivat tehdä ohjelmastaan myös maksuttoman version ja sallia lisäksi sen kehittämisen edelleen. Valmistaja kerää tulonsa käyttäjätuesta sekä tekemällä kattavampia huippuammattilaisten versioita. Valmistaja myy myös elokuvien editointiin räätälöityjä hallintalaitteita, näppäimistöjä ja näytönohjaimia.

Ilmaisella perusversiolla houkutellaan sekä harrastajia että alan ammattilaisia tutustumaan ohjelmaan ja annetaan mahdollisuus kokeilla elokuvien editointia aidolla ammattilaisten työkalulla.
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Pienikokoinen vakoilukamera

Pienikokoinen vakoilukamera

Hieman tikkuaskia kookkaampi Tuta Q5 voidaan kiinnittää vaatteisiin, laittaa kaulaan roikkumaan tai kiinnittää seinään. Laitteessa on mikrofoni ja liikkeentunnistin.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Videonauhat dvd-levyille

VIPVIPVideonauhat dvd-levyille

Vanhat tutut videokasetit ovat vaarassa. Ajan hammas puree päivittäin myös videonauhaa, ja ratkaisuja on vain yksi: sisältö täytyy siirtää tietokoneeseen ja polttaa dvd-levylle. Me kerromme kuinka sen voi tehdä helposti kotona.

Lue lisää

Videoharrastajan työkalupakki

Videoharrastajan työkalupakki

Lightworks-ohjelmalla on editoitu monia Hollywoodin menestyselokuvia. Ohjelman tuoreen perusversion saa käyttöön ilmaiseksi.

Lue lisää

Nyeste

Videot perhealbumiin

Digiajan turvallinen perhealbumi kokoaa perheen kuvat ja videot näppärästi yhteen.

Lue lisää

Varusta videosi dvd-valikoilla

DVDStylerin avulla liität kotivideoihisi valikot ja tallennat videot dvd-elokuvana.

Lue lisää

Videoharrastajan työkalupakki

Lightworks-ohjelmalla on editoitu monia Hollywoodin menestyselokuvia. Ohjelman tuoreen perusversion saa käyttöön ilmaiseksi.

Lue lisää