Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Ashampoon Photo Commander uudistui

Ashampoo on julkaissut tuoreen version Photo Commander -ohjelmastaan. Photo Commander 14 sisältää monta uutta ominaisuutta.

Ashampoo Photo Commander on suosittu kuvankäsittelyohjelma, joka puhuttelee niin aloittelijaa kuin pitemmälle ehtinyttä kuvaharrastajaa. Uusin versio, Photo Commander 14, on juuri julkaistu.

Photo Commander 14 tarjoaa kuvankäsittelyyn monia uusia ominaisuuksia: Henkilöiden ja ei-toivottujen kohteiden poistamisen ja punaisten silmien korjaamisen lisäksi ohjelmalla voi nyt myös korjata kuvan perspektiiviä. Lisäksi kuvia voi helposti tallentaa Dropboxiin, Google Driveen tai OneDriveen.

Uusi kiinnostava toiminto on mahdollisuus tehdä näyttäviä 3d-kortteja esimerkiksi kutsuihin tai joulutervehdyksiin ja luoda kuvista diaesityksiä höystettynä mp3-muotoisella musiikilla. Ashampoo kertoo myös parantaneensa käytettävyyttä tekemällä toiminnoista entistä helpompia ja oivaltavampia käyttää.

Ashampoo Photo Commander on saatavana Ashampoon verkkokaupassa.
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
iPhone 7 vs. Galaxy S7 Edge

iPhone 7 vs. Galaxy S7 Edge

Pistimme iPhone 7:n ja Galaxy S7:n kamerat testiin. Katso kummalla saa parempia kuvia!

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Sammuta webkamerasi

VIPVIPSammuta webkamerasi

Ota webkamera pois päältä, niin sinua ei voida vakoilla sen kautta.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Haastavia tilanteita tallentava kamera

VIPVIPHaastavia tilanteita tallentava kamera

Erinomainen pieni toiminta­kamera, joka tallentaa ääntä ja kuvaa huippulaadulla.

Lue lisää

Nyeste

Mikä tämä on?

Kävimme Kölnin messuilla. Katso mitä löytyi...

Lue lisää

Action-kamerat vertailussa

KotiMikro testasi yhteistyössä Digikuva-lehden kanssa kuusi toimintakameraa.

Lue lisää

Manny-kissa on selfieiden kuningas

Omistajansa GoPro-kameraan viehtynyt Manny-kissa on kerännyt lähes 170 000 seuraajaa Instagramissa.

Lue lisää