Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Pokkari vaihdettavalla objektiivilla

Tällä viikolla julkaistu NX mini on Samsungin malliston ohuin ja kevyin kompaktikamera, jossa on vaihdettava objektiivi.

Samsung NX mini on vaihdettavalla objektiivilla varustettu kompaktikamera.

”NX minissä on tyyliä ja suorituskykyä samassa paketissa. Kameran optinen suorituskyky on huikea ja kamera on samalla riittävän kompakti kulkemaan mukana missä tahansa, taskussa tai laukussa, sanoo Samsungin kameravastaava Kari Pälli.

NX mini on vain 22,5 mm ohut ja se painaa 158 grammaa. Kompaktista ulkomuodostaan huolimatta NX minissä on peräti 20,5 megapikselin BSI CMOS-kenno, ja kamera pystyy ottamaan peräti 6 kuvaa sekunnissa 1/16000 suljinnopeudella, joten nopeatkin kuvauskohteet tallentuvat terävinä. NX mini tulee saataville viitenä värivaihtoehtona: valkoinen, musta, vaaleanpunainen, ruskea ja mintunvihreä.

Kamerassa on kolmen tuuman Flip Up -kosketusnäyttö, joka kääntyy 180 astetta. Sen ansioista suosittujen selfie-omakuvien ottaminen onnistuu näytönkäänteessä. NX minissä on myös uusi Wink-toiminto, jolla kamera osaa ottaa kuvan, kun sille isketään silmää. Kamera havaitsee silmäniskun ja ottaa kuvan kahden sekunnin kuluessa.


Kameralle on saatavana muun muassa ultraohut 9 millimetrin laajakulmaobjektiivi, jolla saa kuvan vaikka koko kaveriporukasta vain kädenmitan etäisyydeltä.

Kuten kaikissa Samsungin 2014-malliston kameroissa, myös NX minissä on kattavat Wi-Fi- ja NFC-toiminnot, joilla kuvat voi jakaa langattomasti. Tag & Go -toiminnolla kameran voi helposti parittaa hipaisulla muiden NFC-laitteiden, kuten älypuhelinten ja tablettien kanssa. Sen jälkeen kuvat voi jakaa Mobile Linkin välityksellä peräti neljään eri laitteeseen Group Share -toiminnolla. Lisäksi älypuhelinta voi käyttää kameran kaukolaukaisimena.


Samsungin NX mini tulee kauppoihin huhtikuun aikana. Siitä tulee myyntiin kaksi eri pakettiversiota. Runko varustettuna uudella kiinteällä NX-M 9 mm F3.5 ED (24 mm) objektiivilla maksaa 399 euroa. Zoom-malli NX-M 9-27 mm F3.5-5.6 ED OIS zoom-objektiivilla ( 24-73 mm )maksaa 499 euroa. Tulossa on myös valovoimainen ja kiinteä NX-M 17 mm F1.8 OIS (46 mm) objektiivi jonka hinta varmistuu myöhemmin. Objektiivien polttovälikerroin on 2,7. Kameraan on saatava myös NX-M-sovitin (ED MA4NXM) joka tukee peräti 15 eri Samsung NX -objektiivia.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Näyttö on nyt kaareva

Näyttö on nyt kaareva

Samsungin 27 tuuman kaareva full hd -näyttö tarjoaa panoraamatyyppisen katselukokemuksen ja lähes kolmiulotteisen syvyysvaikutelman.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Sammuta webkamerasi

VIPVIPSammuta webkamerasi

Ota webkamera pois päältä, niin sinua ei voida vakoilla sen kautta.

Lue lisää

Taskukamera tunnistaa liikkeen

Taskukamera tunnistaa liikkeen

Samsungin älykamerassa on wlan-valmius ja 180 astetta kääntyvä näyttö. Kuvaaja voi myös ottaa kuvia vain kättään heilauttamalla.

Lue lisää

Nyeste

Mikä tämä on?

Kävimme Kölnin messuilla. Katso mitä löytyi...

Lue lisää

Action-kamerat vertailussa

KotiMikro testasi yhteistyössä Digikuva-lehden kanssa kuusi toimintakameraa.

Lue lisää

Manny-kissa on selfieiden kuningas

Omistajansa GoPro-kameraan viehtynyt Manny-kissa on kerännyt lähes 170 000 seuraajaa Instagramissa.

Lue lisää