Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Näyttö on nyt kaareva

Pidätkö ajatuksesta, että voisit hetkeksi karata arjesta ja uppoutua peliin tai elokuvaan? Samsungin kaareva 27-tuumainen uutuusnäyttö luo aikaisempaa paremmat puitteet pienelle irtautumiselle todellisuudesta.

Verrattuna litteään näyttöön, pehmeästi kaareutuva paneeli tarjoaa panoraamatyyppisen katselukokemuksen, koska näytön jokainen pikseli on samalla etäisyydellä katsojan silmistä. Kaarevuus helpottaa peliin uppoutumista ja tarjoaa lähes kolmiulotteisen syvyysvaikutelman etenkin peleissä, joissa pelataan ensimmäisen persoonan näkökulmassa.

Kaareva näyttö on ihanteellinen muun muassa fps-toimintapeleihin, kilpa-ajopeleihin ja lentosimulaattoreihin. Näytössä on pelitila, joka optimoi kontrastin, värit ja liikkeentoiston pelaamista varten. Mukana on myös viisiwattiset stereokaiuttimet.


Samsung S27D590C-näytössä on laajat, 178 asteen katselukulmat. Täysteräväpiirtoa (1 920 x 1 080 pikseliä) täydentää aito 16:9 kuvasuhteen laajakuva. Kontrastisuhde on 3000:1 ja valovoima 350 cd/m2. Se lupaa syvät mustat, kirkkaat valkoiset sävyt ja eloisat värit. Kallistuksen säädöllä pystyy minimoimaan mahdollisia valaistuksen aiheuttamia heijastuksia. Näyttöliitäntöinä on displayport, hdmi ja d-sub.

Samsung S27D590C tulee myyntiin marraskuussa ja sen suositushinta on 399 euroa.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Edullinen valvontakamera

Edullinen valvontakamera

Valvontakamera lähettää sähköpostia, kun se havaitsee liikettä.

Lue lisää

Tee oma leffa tai dokkari

Tee oma leffa tai dokkari

Kaikki kuvaa -sivuston materiaalia on laajennettu kolmella uudella elokuvan muodolla: dokumentilla, musiikkivideolla ja harrastevideolla.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Sammuta webkamerasi

VIPVIPSammuta webkamerasi

Ota webkamera pois päältä, niin sinua ei voida vakoilla sen kautta.

Lue lisää

Nyeste

Mikä tämä on?

Kävimme Kölnin messuilla. Katso mitä löytyi...

Lue lisää

Action-kamerat vertailussa

KotiMikro testasi yhteistyössä Digikuva-lehden kanssa kuusi toimintakameraa.

Lue lisää

Manny-kissa on selfieiden kuningas

Omistajansa GoPro-kameraan viehtynyt Manny-kissa on kerännyt lähes 170 000 seuraajaa Instagramissa.

Lue lisää