Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Androidilla varustettu kamera

Nikonin uutuus on Android-käyttöjärjestelmällä varustettu kamera, joka on yhteydessä internetiin langattoman verkon kautta.

Yhteydessä pysyvä sosiaalinen kuvauslaite. Nikon Coolpix S800c hyödyntää Android-käyttöjärjestelmää, jonka ansiosta kameralla voi langattoman verkon kautta ladata sovelluksia Googlen Play-kaupasta. Kameralla voi käyttää valokuvaussovelluksia, jakaa kuvat tuoreeltaan Facebookissa ja pelata pelejä.


Nicolas Gillet, Nikon Europen kuluttajatuotteiden tuotepäällikkö, selittää: ”Coolpix S800c on kamera, joka rakastaa sinun sosiaalista elämääsi yhtä paljon kuin sinäkin. Voit tallentaa full hd -elokuvia ja ottaa erinomaisia valokuvia heikossakin valaistuksessa, esimerkiksi juhlissa. Heti, kun sinulla on jotain, jonka haluat jakaa ystäviesi kanssa, voit ladata sisällön Facebookiin, Twitteriin tai muuhun sosiaalisen median sivustoon tai verkkoalbumiin vain näyttöä koskettamalla ja seurata sitten sivustolla positiivisten kommenttien tulvaa.”

Nikonin uutudessa on 10-kertainen Nikkor-zoom-objektiivi, jonka polttoväli on kinokoossa 25-250 millimetriä, taustavalaistu 16 megapikselin cmos-kenno ja 8,7 senttimetrin (3,5 tuuman) kosketusnäyttö. Lisäksi kamerassa on Expeed C2 -kuvankäsittelyjärjestelmä ja nopeasti toimiva automaattitarkennus. Objektiivissa on värivirheitä vähentävä ed-lasi. Kamerassa on myös muun muassa gps-paikannin, joka tallentaa paikkatiedot kuviin.

Coolpix S800c on saatavana neljässä eri värissä: hopea, punainen, valkoinen ja musta. Kameran ohjehinta on 440 euroa ja se tulee myyntiin 27.9.2012.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tulosta hienoja jättijulisteita

VIPVIPTulosta hienoja jättijulisteita

Koosta haluamasi kuva tai juliste liittämällä yksittäiset paperiarkit yhteen jättimäiseksi kuvaksi.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Tee persoonallinen kuvaesitys

VIPVIPTee persoonallinen kuvaesitys

Tee tyylikäs kuvaesitys yhdistämällä kuviin ääntä ja tekstiä.

Lue lisää

Tunteita ja tunnelmia

Tunteita ja tunnelmia

Kansallisgallerian kokoelmiin voi tutustua kahdeksan nettisovelluksen avulla.

Lue lisää

Nyeste

Vaihda kuva kirjautumiseen

Valtaosa Windows 10:n asetuksista määritetään uudessa asetusikkunassa, joka löytyy käynnistysvalikosta.

Lue lisää

Näppärä nettigalleria

Canonin Irista on pilvipalvelu, joka tarjoaa kuville 15 gigatavun maksuttoman tallennustilan.

Lue lisää

Gif-animaatiot ovat jälleen suosiossa

Animoiduista gif-kuvista on tullut suosittuja monissa yhteisöpalveluissa. Hauskoja animaatioita jaetaan paljon etenkin Facebookissa.

Lue lisää