Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kingstonin syysteemainen valokuvauskilpailu

Muistikorttien ja -tikkujen valmistaja Kingston järjestää kaikki EU-maat kattavan avoimen harrastajavalokuvauskilpailun "Autumn" eli "Syksy" aikavälillä 15.9.-15.11.


Yhtiö kutsuu kaikkia syksyn ystäviä tai sen eri ilmentymistä - ruskan vivahteikkaasta väriloistosta, sateen ropinasta, metsän antimista ja iltojen hämystä - inspiraatiotaan ammentavia harrastajakuvaajia lähettämään YHDEN tuoreen, aiemmin julkaisemattoman näkemyksensä teemasta kilpailun internetportaaliin www.rememberkingston.com/autumn. Koolle kutsuttu raati valitsee marraskuussa töistä kolme (3) voittajaa, joista kukin saa palkinnoksi helppokäyttöisen 12 megapikselin Nikon COOLPIX L22 -digitaalikameran ja Kingston 4GB SDHC -muistikortin (palkinnon arvo syyskuussa noin 110 euroa).


Voittajia valitessaan raati kiinnittää huomiota teosten kolmeen osa-alueeseen: aiheen tulkintaan, omaperäisyyteen sekä kompositioon eli ehjän kokonaisuuden muodostavaan sommitteluun. Kuvia on lupa digitaalisesti muokata vain niissä mahdollisesti esiintyvien naarmujen, pölyn tai läiskien poistamisen osalta, mutta efektien lisääminen tai muu kuvankäsittely ei ole sallittua.


Kilpailun järjestäjä määrittelee harrastajakuvaajiksi EU:n alueella asuvat henkilöt, jotka eivät saa yli puolta vuosiansioistaan kuvaustyön tai kuviensa myynnin välityksellä.
Täydelliset kilpailusäännöt ja ilmoittautumislomake on saatavissa osoitteesta www.rememberkingston.com/autumn.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
iPhone 7 vs. Galaxy S7 Edge

iPhone 7 vs. Galaxy S7 Edge

Pistimme iPhone 7:n ja Galaxy S7:n kamerat testiin. Katso kummalla saa parempia kuvia!

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Haastavia tilanteita tallentava kamera

VIPVIPHaastavia tilanteita tallentava kamera

Erinomainen pieni toiminta­kamera, joka tallentaa ääntä ja kuvaa huippulaadulla.

Lue lisää

Nettikamera tarjoaa hd-laatua

Nettikamera tarjoaa hd-laatua

Microsoft on esitellyt täysin uuden standardin nettikameroille. Kannettavaan tietokoneeseen liitettävä LifeCam Cinema -nettikamera on maailman ensimmäinen kuluttajille tarkoitettu ratkaisu, jossa on laajakuvavideoinnin mahdollistava sisäänrakennettu 720 pikselin sensori.

Lue lisää

Nyeste

Mikä tämä on?

Kävimme Kölnin messuilla. Katso mitä löytyi...

Lue lisää

Action-kamerat vertailussa

KotiMikro testasi yhteistyössä Digikuva-lehden kanssa kuusi toimintakameraa.

Lue lisää

Manny-kissa on selfieiden kuningas

Omistajansa GoPro-kameraan viehtynyt Manny-kissa on kerännyt lähes 170 000 seuraajaa Instagramissa.

Lue lisää