Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Silminnäkijästä uutiskuvaaja

Älypuhelimiin ilmaiseksi ladattava, suomalaisvoimin kehitetty Scoopshot-sovellus tarjoaa kenelle tahansa helpon tavan ansaita rahaa tapahtumapaikalla ottamillaan uutiskuvilla. Samalla Scoopshot uudistaa toimitusten uutiskuvien hankinnan, sillä toimittajat voivat seurata uutiskuvien virtaa ja ostaa haluamansa kuvan käyttöoikeuden heti.

Älypuhelimien käyttäjät voivat nyt ansaita nopeasti ja helposti rahaa ottamalla kuvia siellä missä tapahtuu. Kuvat otetaan ja lähetetään palveluun uuden Scoopshot-sovelluksen avulla. Samalla käyttäjä määrittelee kuvan hinnan ja liittää mukaan lyhyen selostuksen kuvan sisällöstä.

Kuvan mukana kulkee automaattisesti myös tieto sen ottopaikasta. Toimittaja valitsee sisällöltään ja hinnaltaan sopivat kuvat ja saa ne heti käyttöönsä. Lisäksi sovelluksen avulla toimittaja voi reaaliajassa pyytää uutisen tapahtumapaikalla olevia Scoopshotin käyttäjiä ottamaan tilanteesta kuvia. Kuvat ovat ostettavissa 48 tunnin ajan ja kaupan syntyessä siirtyy raha suoraan kuvaajan tilille.

Paikan päällä otetut autenttiset kuvat ovat tärkeä osa uutisointia. Scoopshot nopeuttaa ja helpottaa uutistoimittajien työtä, sillä palvelun kautta voi etsiä kuvia sekä hakusanojen että maantieteellisen alueen perusteella. Uutisella on aina silminnäkijöitä – nyt he voivat myydä ottamansa kuvat medialle helposti”, Scoopshotin toimitusjohtaja Petri Rahja kertoo.

Scoopshot on P2S Media Group Oy:n kehittämä mobiilikuvapalvelu, joka on nyt saatavilla Iphone-älypuhelimiin. Androidille ja Nokian älypuhelimille Scoopshot julkaistaan myöhemmin keväällä. Suomessa palvelua käyttävät jo mm. MTV3, Turun Sanomat, Uusi Suomi sekä suuri joukko paikallislehtiä, kuten Helsingin Uutiset, Länsiväylä, Vantaan Sanomat, Lappeenrannan Uutiset, Imatralainen, Turkulainen, Tamperelainen ja Seinäjoen Sanomat.

Scoopshot tähtää nopealla aikataululla kansainvälisille markkinoille, sillä vastaavia palveluita ei maailmalla vielä ole.Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Haastavia tilanteita tallentava kamera

VIPVIPHaastavia tilanteita tallentava kamera

Erinomainen pieni toiminta­kamera, joka tallentaa ääntä ja kuvaa huippulaadulla.

Lue lisää

iPhone 7 vs. Galaxy S7 Edge

iPhone 7 vs. Galaxy S7 Edge

Pistimme iPhone 7:n ja Galaxy S7:n kamerat testiin. Katso kummalla saa parempia kuvia!

Lue lisää

Lisäkameralla laadukkaita laukauksia

Lisäkameralla laadukkaita laukauksia

DxO One on iPhoneen tai iPadiin kytkettävä pieni kamera, joka tarjoaa hyvän kuvanlaadun.

Lue lisää

Nyeste

iPhone 7 vs. Galaxy S7 Edge

Pistimme iPhone 7:n ja Galaxy S7:n kamerat testiin. Katso kummalla saa parempia kuvia!

Lue lisää

Valvo kotiasi älypuhelimella

Hanki IP-kamera ja valvo kotiasi älypuhelimella

Lue lisää

Helppo toimintakamera

TomTom Bandit on mainio action-kamera, jolla kuvatun video voi viimeistellä ravistamalla.

Lue lisää