Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kaikki kuvaa -leffakisan finalistit julkaistu

Tammikuussa auenneen Kaikki kuvaa -sivuston starttikisaan osallistui lähes 100 elokuvaa. Finalisteja voi katsoa Katsomossa.

Tammikuussa auennut Kaikki kuvaa on Suomen ensimmäinen suoraan lapsille ja lapsenmielisille suunnattu elokuvantekosivu. Sivuston aukeamisen yhteydessä alkoi starttikisa, jossa 9–15-vuotiailla nuorilla oli kuukausi tehdä oma elokuvansa. Kisaan osallistui lähes sata elokuvaa ympäri Suomea ja vähän muualtakin. Finalistit ovat nähtävissä Katsomossa.

Voittajat valitsee tuomaristo, jossa ovat ovat Risto Räppääjä -elokuvien ohjaaja Mari Rantasila sekä Ella ja kaverit -elokuvan ohjaaja Taneli Mustonen ja pääosanesittäjä Freja Teijonsalo. Voittajat palkitaan kameroilla sekä editointiohjelmilla. Lisäksi yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan Kaikki kuvaa -sivustolla.

”Oli ilahduttavaa, miten erilaisia elokuvia kisassa oli. Mukaan mahtui kaikkea kokkauselokuvasta kokeelliseen”, Mari kommentoi elokuvia heti ne nähtyään.

”Näin tuoretta otetta elokuvantekoon ei löydä mistään muualta. Oli mahtava nähdä miten kekseliäitä ja ahkeria tekijät ovat olleet”, kuuluivat Tanelin kommentit.

”Ja niitä oli tosi hauska katsoa”, jatkoi Freja.

Kaikki finalistien ulkopuoliset elokuvat on julkaistu Kaikki kuvaa -sivuilla sekä Kelaamon portaalissa. Sivusto toimii jatkossa nuorten elokuvantekijöiden kohtaamispaikkana, jossa voi julkaista omia elokuvia ja saada niistä palautetta. Elokuvanteko ei ole ikinä ollut näin nopeaa, helppoa ja hauskaa; kannattaa siis kokeilla.TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Palauta poistetut kuvat

VIPVIPPalauta poistetut kuvat

Vahingossa poistetut kuvat auttavat vielä olla palautettavissa Ashampoo GetBack Photo -työkalulla.

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc perusopas osa 3

VIPVIPPc perusopas osa 3

Windows tekee kuvien keräämisestä vaivatonta. Seuraavilla ohjeilla voi lisätä itse kuvia tietokoneeseen, mutta tärkeintä on se, että ne löytyvät helposti.

Lue lisää

Tehokas zoomi edullisesti

Tehokas zoomi edullisesti

Canon SX30 IS on kompaktikameroiden zoomausluokan ylivoimainen voittaja 35-kertaisella zoomobjektiivillaan, jonka polttoväli on 28–840 millimetriä.

Lue lisää

Nyeste

Mikä tämä on?

Kävimme Kölnin messuilla. Katso mitä löytyi...

Lue lisää

Action-kamerat vertailussa

KotiMikro testasi yhteistyössä Digikuva-lehden kanssa kuusi toimintakameraa.

Lue lisää

Manny-kissa on selfieiden kuningas

Omistajansa GoPro-kameraan viehtynyt Manny-kissa on kerännyt lähes 170 000 seuraajaa Instagramissa.

Lue lisää