Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


WYPE hemmottelee sisäistä historianörttiäsi

WYPE tarjoaa nyt entistä enemmän kiinnostavaa historia-aiheista luettavaa puhelimeen tai tablettiin. Olemme nimittäin lisänneet valikoimaamme Maailman Historia -lehden.

Hyviä uutisia historianörteille – ja kaikille niille, jotka yksinkertaisesti nauttivat kiehtovien kertomusten lukemisesta niin läheisestä kuin kaukaisesta menneisyydestäkin.

WYPE on nimittäin lisännyt valikoimaansa uuden historialehden. Kyseessä on Maailman Historia -lehti, joka hemmottelee lukijoita sekä kotimaan että ulkomaiden historiaan liittyvällä sisällöllä.

Paljon enemmän historiaa vastineeksi rahoille

Kun Maailman Historia -lehdestä tulee nyt osa WYPE-valikoimaa, se tarkoittaa, että käyttäjät saavat kaksi kertaa enemmän historia-aiheista luettavaa kuin aiemmin.

Tieteen Kuvalehti Historia on ollut mukana valikoimassa alusta asti, joten uuden lehden myötä voimme tarjota runsaasti mielenkiintoista luettavaa, johon uppoutua.

Jos haluat pitää taukoa historian siipien havinasta, voit rentoutua palvelun muiden lehtien parissa, joita ovat esimerkiksi Tieteen Kuvalehti, National Geographic ja KUNTO PLUS.

Runsas määrä sisältöä puhelimeen ja tablettiin

WYPE-sovelluksella sinulla on aina pääsy suosikkilehtiisi, missä tahansa oletkin. Lisäksi koko perhe voi lukea lehtiä, koska WYPE-lukuoikeus toimii viidellä eri laitteella.

Saat koko lehtivalikoiman käyttöösi vain 12,99 eurolla kuukaudessa.
Muista, että jos olet jo jonkin valikoiman painetun lehden tilaaja, saat kaikkien muiden lehtien rajattoman WYPE-käyttöoikeuden vain 3,99 eurolla kuukaudessa.

Lue lisää WYPEsta täältä ja kokeile ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi – ilman sitoutumista.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Haluatko tilata KotiMikron tai onko sinulla kysyttävää KotiMikro-lehtesi tilauksesta, laskutuksesta tai ilmestymisestä? Siirry siinä tapauksessa Bonnierin asiakaspalvelun sivuille, missä voit helposti ja mukavasti hoitaa monia lehden tilaukseen liittyviä asioita ympäri vuorokauden.Ota yhteyttä asiakaspalveluun napsauttamalla alla olevaa linkkiä: Siirry asiakaspalvelun sivuille Jos sinulla on ongelmia Etunurkan ohjelmien kanssa, ota yhteyttä KotiMikron tukeen. Jätä sähköpostia tukeen

Lue lisää

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://kotimikro.fi/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_fi-FI/plus_gron2.png" alt="VIP" title="VIP" width="28" height="28" class="default"/></span>KotiMikron näköislehti

VIPVIPKotiMikron näköislehti

Lue KotiMikron digitaalista versiota Wype-palvelun avulla.

Lue lisää

Nyeste

Hemmottelee sisäistä historianörttiäsi

WYPE tarjoaa nyt entistä enemmän kiinnostavaa historia-aiheista luettavaa puhelimeen tai tablettiin. Olemme nimittäin lisänneet valikoimaamme Historia -lehden.

Lue lisää

KotiMikron näköislehti

Lue KotiMikron digitaalista versiota Wype-palvelun avulla.

Lue lisää

Pohjolan suurin pc-lehti

Milloin seuraava KotiMikro ilmestyy? Katso aikataulu ja tulevien numeroiden tarjonta täältä.

Lue lisää