Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Luo KotiMikro-palvelun käyttäjätili

Luo maksuton käyttäjätili, niin pääset lukemaan ja lataamaan KotiMikron sivuilla ja Etunurkassa olevia aineistoja.

Osa KotiMikron sivuille tulevasta aineistosta tarjotaan vain rekisteröityneille käyttäjille ja tilaajille. Myös tilaajien pitää luoda maksuton käyttäjätili, jotta he saavat käyttöönsä tilaajille tarkoitetun maksuttoman aineiston.

Käyttäjätilin pääsee luomaan valitsemalla lukitun aineiston kohdalla latauspainikkeen ja valitsemalla sitten linkin "Luo profiili". Lehden tilaajat voivat ilmoittaa rekisteröintikaavakkeessa asiakasnumeronsa, jolloin he pääsevät käyttämään vain tilaajille tarkoitettuja palveluita.

HUOM: Kirjoita kymmennumeroinen asiakasnumero kaavakkeeseen ilman välilyöntejä tai muita välimerkkejä.

Tilin voi myös luoda valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Kirjaudu sisään” -linkin ja valitsemalla esiin tulevalla sivulla linkin ”Luo profiili”. Luontisivulle pääsee myös täällä.

Lukitun aineiston saa ladattua painamalla sen kohdalla olevaa Lataa-painiketta ja kirjoittamalla sitten käyttäjätunnus ja salasana niille varattuihin kenttiin. Kirjautumisen jälkeen pitää vielä painaa uudelleen Lataa-painiketta, jolloin tiedosto avautuu. Muihin lukittuihin aineistoihin ei saman istunnon aikana tarvitse enää antaa kirjautumistietoja.

Osa lukitusta aineistosta on saatavana vain tilaajille, jotka ovat ilmoittaneet asiakasnumeronsa rekisteröinnin yhteydessä tai lisänneet sen myöhemmin käyttäjätilinsä tietoihin verkkopalvelussa.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Haluatko tilata KotiMikron tai onko sinulla kysyttävää KotiMikro-lehtesi tilauksesta, laskutuksesta tai ilmestymisestä? Siirry siinä tapauksessa Bonnierin asiakaspalvelun sivuille, missä voit helposti ja mukavasti hoitaa monia lehden tilaukseen liittyviä asioita ympäri vuorokauden.Ota yhteyttä asiakaspalveluun napsauttamalla alla olevaa linkkiä: Siirry asiakaspalvelun sivuille Jos sinulla on ongelmia Etunurkan ohjelmien kanssa, ota yhteyttä KotiMikron tukeen. Jätä sähköpostia tukeen

Lue lisää

Bluetooth-näppäimistön käyttöohje

Bluetooth-näppäimistön käyttöohje

Sait uuden KotiMikrosi mukana kätevän bluetooth-näppäimistön. Ohessa on laitteen suomenkielinen käyttöohje.

Lue lisää

Nyeste

Hemmottelee sisäistä historianörttiäsi

WYPE tarjoaa nyt entistä enemmän kiinnostavaa historia-aiheista luettavaa puhelimeen tai tablettiin. Olemme nimittäin lisänneet valikoimaamme Historia -lehden.

Lue lisää

KotiMikron näköislehti

Lue KotiMikron digitaalista versiota Wype-palvelun avulla.

Lue lisää

Pohjolan suurin pc-lehti

Milloin seuraava KotiMikro ilmestyy? Katso aikataulu ja tulevien numeroiden tarjonta täältä.

Lue lisää