Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Bluetooth-näppäimistön käyttöohje

Sait uuden KotiMikrosi mukana kätevän bluetooth-näppäimistön. Ohessa on laitteen suomenkielinen käyttöohje.

Langaton bluetooth-näppäimistö helpottaa kirjoittamista esimerkiksi taulutietokoneella, älypuhelimella tai tavallisella tietokoneella. Oheisessa suomenkielisessä käytöoppaassa näytetään, kuinka näppäimistö yhdistetään Iphonen tai Ipadin, Android-pohjaisen taulutietokoneen tai Windows 7:llä tai Windows 8:lla varustetun tietokoneen kanssa. Windows 7 –järjestelmälle tehdyt ohjeet toimivat myös Windows XP:ssä ja Windows Vistassa.

HUOM: Bluetooth-näppäimistö ei toimi Windows Phone 8- tai Windows Phone 8.1 -järjestelmässä.

Näin luet käyttöopasta

Selattava sähkökirja: Voit lukea käyttöopasta napsauttamalla alla olevaa kuvaa. Esiin tulee selattava versio, jossa liikkuminen on helppoa. Taulutietokoneessa sivukoko sovittuu automaattisesti.PDF: Voit myös ladata oppaan pdf-tiedostona, ja avata sen selaimessa tai käyttämässäsi pdf-lukuohjelmassa. Pdf-muotoisen kirjan voi myös tulostaa. Avaa pdf-versio valitsemalla oheinen painike "Lataa opas täältä".Lue lisää
Muita artikkeleita
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Haluatko tilata KotiMikron tai onko sinulla kysyttävää KotiMikro-lehtesi tilauksesta, laskutuksesta tai ilmestymisestä? Siirry siinä tapauksessa Bonnierin asiakaspalvelun sivuille, missä voit helposti ja mukavasti hoitaa monia lehden tilaukseen liittyviä asioita ympäri vuorokauden.Ota yhteyttä asiakaspalveluun napsauttamalla alla olevaa linkkiä: Siirry asiakaspalvelun sivuille Jos sinulla on ongelmia Etunurkan ohjelmien kanssa, ota yhteyttä KotiMikron tukeen. Jätä sähköpostia tukeen

Lue lisää

18 ilmaista työkalua Windowsiin

18 ilmaista työkalua Windowsiin

KotiMikron numerossa 17/2010 esitellään 18 maksutonta työkalua, jotka voi ladata Microsoftin sivustolta. Alla on linkit lehdessä esiteltyihin ohjelmiin.

Lue lisää

Nyeste

Hemmottelee sisäistä historianörttiäsi

WYPE tarjoaa nyt entistä enemmän kiinnostavaa historia-aiheista luettavaa puhelimeen tai tablettiin. Olemme nimittäin lisänneet valikoimaamme Historia -lehden.

Lue lisää

KotiMikron näköislehti

Lue KotiMikron digitaalista versiota Wype-palvelun avulla.

Lue lisää

Pohjolan suurin pc-lehti

Milloin seuraava KotiMikro ilmestyy? Katso aikataulu ja tulevien numeroiden tarjonta täältä.

Lue lisää