Maksuton ohjelmapaketti tilaajille

KotiMikron tilaajat saavat nämä neljä ohjelmaa marraskuussa ilmestyvän 18-numeron mukana.

© KotiMikro

4 tehokasta ohjelmaa – saat ne maksutta KotiMikron tilaajana!

KotiMikron tilaajana saat maksutta neljä tehokasta ohjelmaa, joiden yhteishinta olisi lähes 200 euroa. Voit ilman eri maksua ottaa käyttöön neljä työkalua, joilla voi varmuuskopioida, suojata koneen, pelastaa tiedostot ja varmistaa suorituskyvyn.

maanantai 16. lokakuuta 2017

Varmista koneen tietoturva, pelasta vahingossa poistetut tiedostot, kohenna suorituskykyä ja tee varmuuskopio hetkessä ja helposti. 

Kaiken tämän saa tehtyä neljällä näppärällä ohjelmalla, jotka KotiMikro tarjoaa tilaajilleen marraskuun lopulla ilmestyvässä numerossa 18/2017.

Ohjelmanelikolle tulisi normaalisti hintaa lähes 200 euroa, mutta KotiMikron tilaajat voivat ladata ohjelmat koneilleen maksutta. Lisäksi kunkin ohjelman käyttö esitellään omassa artikkelissaan. 

Saat nämä neljä ohjelmaa:

1. Ylläpidä tietokoneen suorituskykyä IObit Advanced SystemCare Pro -ohjelmalla

Käytön myötä kaikenlaista digiroskaa kertyy järjestelmän uumeniin niin, että koneen toiminta heikkenee. 

Ohjelmat saattavat pihistää tarpeettomasti resursseja, mutta Iobitin työkalu löytää ja poistaa tarpeettomat tiedostot ja vapauttaa muistia niin, että tietokone toimii jouhevammin.

2. Helppoa ja luotettavaa varmuuskopiointia Abelssoft Backup -ohjelmalla

Varmuuskopioiden avulla turvaat tiedostosi haittaohjelmien hyökkäyksiltä tai yllättävältä tietokoneen hajoamiselta.  

Tiedostojen ja kuvien varmuuskopioimiseen on monta hyvää syytä, ja Abelssoft Backup tekee tärkeiden tiedostojen varmistamisesta mahdollisimman helppoa.

3. Pelasta poistetut tiedostot
O&O:n DiskRecovery-ohjelmalla

Yksi väärä hiiren napsautus voi pahimmillaan hävittää satoja tärkeitä tiedostoja bittiavaruuteen.  

Allekirjoittanutkin (lue: päällekirjoittanut) on heittänyt useita työtunteja hukkaan alustamalla vahingossa kiintolevyn, jossa oli työssä tarpeellisia tiedostoja. Jokainen tuntee jonkun, joka on poistanut vahingossa tärkeitä tiedostoja – ellei ole ikäväkseen tehnyt niin itsekin.

O&O DiskRecovery O&O DiskRecovery osaa palauttaa tiedostoja kiintolevyiltä, muistitikuilta muistikorteilta.

4. Suojaudu verkon vaaroilta
Bullguard Internet Securityn avulla

Miljoonat haittaohjelmat ja kiristysohjelmat väijyvät miltei jonossa pääsyä kotikoneisiin, joissa ne saavat tehtyä monenlaista kiusaa. 

Kaikkia nettiuhkia vastaan voi suojautua Bullguardin tehokkaalla tietoturvaohjelmistolla, joka sekä tarkistaa tietokoneen uhkien varalta että suojaa tietokonetta, kun käyttäjä surffaa netissä.

Tilaajana saat ohjelmat KotiMikron numerossa 18/2017, joka ilmestyy marraskuun lopulla. 

Etkö vielä ole tilaaja? Tartu tarjoukseen, niin saat 4 numeroa KotiMikroa ja tyylikkään bluetooth-kaiuttimen. Maksat vain 21,90 euroa – säästät 58,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...