Spion ur 2016

Kello, jossa on kamera, mikrofoni ja videokamera

Videokello ranteessa kamera on kirjaimellisesti aina käsillä. Huomaamattomasti rannekellossa sijaitsevalla kameralla otat valokuvia ja tallennat videota missä ja milloin vain.

torstai 8. tammikuuta 2015

Hyvännäköinen kello videokameralla> > Kellon saat täältä

Katso video Ei todellakaan mikään peruskello! Kellon videokameralla kuvaat kuin salainen agentti - kuvaa, ääntä ja stillkuvia.

Kamera on valmiina silloin, kun sitä tarvitaan! Kun sinulla on videokello ranteessasi, et joudu erikseen kaivamaan kameraa tai puhelimen kamerasovellusta esiin, eikä kuvaamisen arvoinen tilanne pääse menemään ohi tai kuvattavan ilme ehdi vaihtua. Videokellolla saat talteen lasten tai lastenlasten ensimmäiset sanat, askelet tai puuhat. Voit vaivihkaa tallentaa hauskoja videoita perheestäsi ja ystävistäsi - ja esittää videoidut hetket heille jälkeenpäin.

Tallentaa videota ja ääntä, 4 Gt:n muisti Kellon kameran erottelutarkkuus on 1600 x 1200 pikseliä ja videokameran 640 x 480 pikseliä. Tilanteet tallentuvat videolle aitoina, sillä mukana on myös ääni. Videot ja kuvat voi tallentaa laitteen 4 Gt:n muistikortille tai siirtää ne kellon mukana toimitettavan USB-johdon avulla tietokoneelle.

Ominaisuudet:

  • Kello, jossa on kamera, mikrofoni ja videokamera

  • 4 Gt:n muistikortti

  • Valokuvakamera, jonka erottelutarkkuus on 1600 x 1200 pikseliä

  • Videokamera, jonka erottelutarkkuus on 640 x 480 pikseliä

  • USB-johto, laturi ja käyttöopas

> Kellon saat täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...