Miracast

Peilaa PC-koneesi sisältö television näytölle

Hanki Miracast ja peilaa tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen näyttö televisioosi.

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Haluaisitko katsella tietokoneella, tabletissa tai puhelimessa olevia kuvia ja videoita ja kuunnella musiikkia televisiostasi?

Uusi Miracast tekee siitä mahdollista. Liitä Miracast-tikku television HDMI-liitäntään, niin voit peilata laitteesi näytön langattomasti. Lisäksi voit katsoa sen avulla suosittuja suoratoistopalveluja, kuten Netflixiä ja HBO:ta.

Näin helposti se käy

Miracastin käyttäminen on helppoa. Se on itse asiassa todella helppoa, jos laitteesi ovat Miracast-yhteensopivia. Tietokoneesi käyttöjärjestelmän tulee olla Windows XP, Vista 7, 8, 8.1 tai 10. iPhonen tai iPadin tulee olla iPhone 4 tai iPad 2 tai uudempi, ja laitteessa tulee olla vähintään iOS 7 -käyttöjärjestelmä. Jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia, sen käyttöjärjestelmän on oltava vähintään Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Paljon kiehtovia mahdollisuuksia

Jos laitteesi täyttävät nämä vaatimukset, liitä Miracast-tikku televisioon, niin voit alkaa kirjoittaa sähköposteja ja tekstiviestejä jättinäytöllä sekä katsella tietokoneellasi olevia kuvia, videoita ja elokuvia suoraan television näytöltä. Lisäksi voit laajentaa tietokoneesi Windows-työpöydän ja käyttää televisiota toisena näyttönä.

>Saat Miracast-tikun yhdessä Kotimikro-lehden kanssa täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...