Bluetooth weather

Digitaalinen sääasema omaksi

Uusi Bluetooth-sääasemamme tarjoaa yksityiskohdat paikallissäästä, ennen kuin lähdet tarpomaan talven kylmyyteen.

maanantai 25. tammikuuta 2016

Lumi ja pakkanen voivat tuntua ihanilta, kun istuu sisällä lämpimässä. Sen sijaan tunne ei ole välttämättä yhtä miellyttävä, kun joutuu purevaan kylmyyteen – etenkin jos ei ole pukeutunut sään mukaan.

>Valmistaudu ennen ulos menemistä. Saat älykkään Bluetooth-sääaseman Kotimikro-lehden kanssa täältä

Viima käy luihin ja ytimiin

Talvikuukausina meteorologien sääennusteissa kannattaa kiinnittää huomiota viimaindeksiin. Kovassakin pakkasessa voi nimittäin pärjätä, kunhan viima ei pahenna kylmyyttä. Viimaindeksi tarkoittaa sitä, että kova tuuli saa pakkasen tuntumaan vieläkin kylmemmältä. Yhdessä pakkanen ja tuuli viilentävät elimistöä enemmän kuin tyyni keli. Pari astetta pakkasta voi äkkiä tuntua kymmeneltä asteelta tai vieläkin kylmemmältä.

Valmistaudu säähän digitaalisella apuvälineellä

Saat nyt Kotimikro-lehden mukana älykkään Bluetooth-sääaseman, johon kuuluu sovellus. Voit siis valmistautua sääolosuhteisiin ennen ulos kylmään menemistä. Voit tarkistaa lämpötilan, ilmankosteuden, tuulennopeuden ja viimaindeksin puhelimestasi ja laittaa oikeat varusteet päälle.

Ulos asennettava sääasema lähettää säätiedot Bluetooth-yhteyden kautta puhelimeen tai tablettiin, josta näet paikallissään pikavilkaisulla.

>Saat sääaseman ERITTÄIN hyvään hintaan Kotimikro-lehden kanssa täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...