Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Xerox WorkCentre 6015V/NI

Ensivaikutelma Xeroxin monitoimivärilaserista on perinteinen ja tylsä: toimistonharmaata kuorta täplittävät mekaaniset painikkeet. Testissä laite osoittautui kuitenkin hyvin nopeasti käytännölliseksi.

Hinta:

272,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Laitteessa on arkinsyöttölaitteella varustettu skanneri ja faksi ja usb-, ethernet- ja wlan-liitännät. Paperialustaan mahtuu 150 arkkia, ja arkinsyöttölaitteeseen voi laittaa kymmenen arkkia kerralla.
Kun laiteohjain on asennettu, tulostin toimii heti usb-liitäntäisenä. Jos sitä halutaan käyttää verkkotulostimena ja -skannerina, se pitää ensin liittää langattomaan verkkoon syöttämällä verkon salasana.
Etupaneeli, jossa on useita mekaanisia painikkeita, on looginen ja erittäin toimiva arkikäytössä. Näyttö on melko pieni ja siihen mahtuu vain kaikkein olennaisin. Yhdessä muiden ominaisuuksien kanssa käytettävyys on siltikin yli keskitason.
Mustavalkotulosteet ja värigrafiikka ovat moitteettomia. Värivalokuvatkin ovat erinomaisia: värit ovat hyviä ja jopa hankalat tummat alueet hyvin tarkkoja. Tulos on hieman karkeampi kuin hyvän mustesuihkutulostimen jälki mutta lasertulostimen tekemäksi oivallinen. Lisäksi tulosteiden laatu ei riipu paperilaadusta, kuten mustesuihkutulostimissa. Valokuvien kopiointikin sujuu, olivatpa kyseessä sitten mustavalko- tai värikuvat, mutta kopioiden valmistuminen kestää pitkään. Muutenkin tulostus on hidasta, sillä laite suoltaa vaivaiset kahdeksan sivua minuutissa, mikä on todella vähän. Lisäksi skannaus­ohjelmisto tuottaa virheellisen kontrastin vuoksi turhan tummia kuvia.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Tarkkuus: 1200 x 2400 dpi
• Liitännät: Usb, ethernet, wlan
• Paperialusta: 150 arkkia
• Arkinsyöttölaite: 15 arkkia
• Muisti: 128 Mt
• Mitat: 41,0 x 38,9 x 33,7 cm

Mittaustulokset:
• Nopeus, mustavalko: 8,3 sivua/min
• Nopeus, väri: 7,5 sivua/min
• Kopio, mustavalko: 20 s
• Kopio, väri: 37 s

  • Hienot väritulosteet

  • Kestävyys

  • Helppokäyttöisyys

  • Skannausongelmat

  • Hitaus

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää