Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


WD My Passport AV

Myynnissä on lukemattomia toisiaan muistuttavia pieniä matkakiintolevyjä

Hinta:

85,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

WD My Passport AV -matkakiintolevyssäkään ei ole ensi silmäyksellä mitään poikkeuksellista paitsi nimen loppu, joka viittaa audioon ja videoon.

Western Digitalin kiintolevyn erikoisuus on se, että sitä voidaan käyttää yhdessä Sonyn videotallentimien kanssa. WD:n mukaan My Passport AV:tä voidaan käyttää myös sellaisen taulutelevision kanssa, jossa on usb 2.0 -liitäntä tallennukseen. Tämä ei sinänsä ole poikkeuksellista, sillä tähän käyvät useimmat usb-kiintolevyt. WD:n kiinto­levy on kuitenkin kaunis ja hiljainen, joten se sopii hyvin television viereen. Kiintolevy mahtuu itse asiassa vaikka paidan taskuun. Se on muuten lähes äänetön, mutta pitää vaimeaa ääntä silloin, kun tietoja tallennetaan sille tai luetaan siltä. Pinnassa oleva usb-logo vilkkuu, kun levy on toiminnassa.

Laite ottaa virtaa usb-liitännästä eikä siten ole yhtä nopea kuin verkkovirtaa käyttävät kiintolevyt. Käytännössä My Passport AV on isoja ulkoisia kiintolevyjä huomattavasti hitaampi. Toisaalta matkakiintolevylle on aina eduksi se, että sen käyttöön ei tarvita kuin yksi johto.

My Passport AV ei vaikuta siltä, että se kestäisi iskuja. Testissä kotelo tuntui antavan hieman periksi,
kun sitä painettiin. Vaikka kokonsa puolesta laite kulkee hyvin mukana, sitä ei kannata ainakaan jättää esimerkiksi auton penkille lojumaan.

Fakta

• Kiintolevy: 320 Gt
• Liitännät: Usb 2.0
• Mitat:
1,6 x 12,6 x 8 cm
• Paino: 0,18 kg

  • Pieni koko

  • Hyvä teline

  • Ei tarvitse verkkovirtaa

  • Sopiva hinta

  • Ei vaikuta kovin kestävältä

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Usb-laturi melkein mihin vain

Usb-laturi melkein mihin vain

Sandbergin monitoimilaturi on toteutettu hyvin yksinkertaisesti. Usb-liittimeen on yhdistetty johdolla kymmenen liitintä, jotka sopivat erilaisiin viiden voltin jännitettä käyttäviin laitteisiin. Laturissa on mini-usb- (useita) ja micro-usb-liittimet (älypuhelimiin).

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää