Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Valokuvaharrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikuvaajille, painotaloille, kouluille, kamerakerhoille, museoille, arkistoille, mutta myös edistyneille valokuvauksen harrastajille.

Filmiskannereiden uusi resoluutioennätys on nyt 10 600 pistettä tuumalla ja dynamiikan densiteettiarvo jopa 4,8. Näin saavutetaan kuvanlaatu, johon vain rumpuskannerit ovat aiemmin yltäneet.

Plustek OpticFilm 120 pystyy skannaamaan sekä 135-kinofilmejä että 120/220-rullafilmejä (6x4,5, 6x6, 6x7,6x9 ja 6x12 cm) olivatpa ne negatiiveja tai positiiveja. Myös kehystetyt diat voidaan skannata tällä skannerilla. Automaattinen, motorisoitu filminkuljetusmenetelmä mahdollistaa isojenkin kuva-aineistojen skannaamisen helposti ja nopeasti.

Skannerin mukana toimitetaan SilverFast 8-skannausohjelma ja filmipidinsarja. Maahantuoja on Reaxon Oy, joka toimittaa skannerin mukana myös suomenkielisen käyttöohjeen itse skannerille että SilverFast 8-skannausohjelmalle.

Laitteella on kahden vuoden takuu. Suositushinta on 1 999 euroa. Tuotetta voi tilata Reaxon Oy:n verkkokaupasta.Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Kätevä mini-pc kevyeen työhön

Kätevä mini-pc kevyeen työhön

Teknisten tietojen perusteella Asus Eee PC EB1006 voisi olla minikannettava. Kyse on kuitenkin mini-pc:stä eli täydellisestä pienikokoisesta tietokoneesta, jollaisia on ollut markkinoilla jo pitkään. Mini-pc:n etuja ovat pieni koko ja hiljainen ääni.

Lue lisää

Päivitystä kaipaava minikone

Päivitystä kaipaava minikone

Minikannettavien väliset erot ovat pieniä, joten yksityiskohdat nousevat arvoon arvaamattomaan.

Lue lisää

Puutteellinen raivausohjelma

Puutteellinen raivausohjelma

Slow-Pcfighter on ylläpito-ohjelma, joka tarkistaa Windows-järjestelmän ja poistaa siitä tarpeettomat tiedostot.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää