Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Transformers – Revenge of the Fallen

Kyseessä on oikea pikkupojan unelma: Möreällä äänellä puhuvat jättikokoiset robotit pystyvät muuttumaan autoiksi tai hävittäjiksi, jotka pistävät haisemaan keskellä suurkaupungin vilinää.

Hinta:

45,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Peli on tiukkaa toimintaa, mutta pelaajan pää menee helposti sekaisin, kun kuvakulma seilaa holtittomasti robottien hyppiessä, juostessa, tulittaessa ja muuttaessa muotoaan.

Pelaaja ohjaa valtavaa robottia, joka taistelee toista robottia vastaan. Pelihahmoksi voi valita hyvien puolella olevan Autobotin tai pahan Decepticonin. Tapahtumia seurataan 3. persoonan vinkkelistä. Robottien eri toimintoihin tutustuminen vaatii harjoittelua, mutta onneksi pelissä on melko hyvä harjoitteluosio.

Vaikeinta pelissä on tilanteiden hahmottaminen. Vaikka pelaaja ohjaa kameraa hiirellä, peli voi päättää ”auttaa”, jos robotti liikkuu rakennusten lähellä, mitä tapahtuu usein. Auttamisen seurauksena pelaaja kadottaa kiivaissa taisteluissa kokonaiskuvan, kun kamera odottamatta kääntyykin vastakkaiseen suuntaan.

Fakta

Uuden Transformers-pelin taistelut ovat sekavia, ja peli vetoaakin vain tosifaneihin.

  • Hyvä harjoitusosio

  • Hauskaa sarjan faneille

  • Tilanteiden hahmottaminen

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää