Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Synology DS212j

Synologyn pätevän verkkokiintolevyn ainoa huono puoli on hankala käyttöönotto. Laitetta ei saa toimintakuntoon pelkästään verkkoon kytkemällä. Asennus kesti kauan puutteellisen käyttöohjeen, epäselvien virheilmoitusten ja vähemmän käyttäjäystävällisen asennusohjelman takia.

Hinta:

218,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Alkuhankaluudet unohtuvat kuitenkin, kun Synology DS212j on toiminnassa. Vastaavaa verkkokiintolevyä, jossa on yhtä monipuoliset ominaisuudet, on harvoin nähty testitoimituksessa. Synology tukee kaikkia tunnettuja tiedostonjakopalveluita. Lisäksi laitteeseen voi kytkeä sekä tulostimen että verkkokameran kahden usb-liitännän kautta, ja myös ulkoisia kiintolevyjä voi käyttää. Synology toimii hienosti myös dlna-palvelimena, Itunes-palvelimena ja sähköpostipalvelimena. Varmuuskopiointi hoituu mukana tulevalla ohjelmalla, ja erilaisilla oikeuksilla varustettujen käyttäjätilien hallinta on erittäin sujuvasti toteutettu.
Dlna-palvelintoiminto toimii loistavasti. Jos esimerkiksi tallentaa elokuvan verkkokiintolevylle ja haluaa katsoa sitä lähiverkkoon kytketyltä televisiolta, näkyviin saa tekstityksen omista tiedostoistaan. Musiikki toistuu kansikuvituksen kanssa, jos käytössä oleva dlna-laite sitä tukee. Musiikkia voi myös järjestää monella tavalla.
DS212j-laitteessa on selkeä, selaimessa toimiva käyttöliittymä, mutta toimintojen paljous saattaa hämätä kokematonta käyttäjää. Synologyn 1,2 gigahertsin suoritin tekee laitteesta nopean. Se vastaa komentoihin lähes saman tien, myös asetuksia muutettaessa. Lisäksi laitetta voi ohjata älypuhelimeen saatavilla sovelluksilla. Synologyn verkkokiintolevy on kiitettävän hiljainen.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Suoritin: 1,2 GHz
Muisti: 256 Mt ddr2
Levypaikat: 2 x 3,5"
tai 2,5" sata2
(kiintolevyt hankittava erikseen)
Maksimikapasiteetti:
6 Tt (2 x 3 Tt)
Liitäntä ulkoisille kiintolevyille: 2 x usb 2.0
Mitat (k x l x s):
165 x 100 x 225,5 mm
Paino: 940 g
Ethernet: 1 x gigabit
Virrankulutus: 17,6 W käytössä,
5,5 W lepotilassa
Melutaso: 18,3 dB(A)

  • Sovelluksia älypuhelimiin

  • Runsaasti toimintoja

  • Hiljainen

  • Kohtuullinen hinta

  • Hankala asennus

Ulkoiset linkit
Lue lisää
Muita artikkeleita
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Koristeltava dvd-poltin

Koristeltava dvd-poltin

Tässä optisessa asemassa kiinnittää ensimmäisenä huomiota kanteen, johon voi vaihtaa kuvia ja siten ”stailata” laitteen mieleisekseen.

Lue lisää

Leikittele  muisteilla

Leikittele muisteilla

Vaikka usb-muistit ovat nykyisin lähes toistensa klooneja, Kingston DataTraveler Mini Fun -sarja erottuu taatusti joukosta.

Lue lisää

Tehokas pelikone

Tehokas pelikone

Peli-pc:t eivät yleensä ole tietokoneiden halvimmasta päästä, koska 3d-pelit asettavat suuret vaatimukset varsinkin suorittimelle, näytönohjaimelle ja muistille.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää