Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Suomen ensimmäinen mobiilivarmenne

Onnistuu.fi-verkkopalvelu on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön mobiilivarmenteen. Palvelua käyttävien asiakkaiden tunnistaminen toteutetaan Elisa Varmenteella, joka on Suomen ensimmäinen kaupallinen mobiilivarmennetoteutus. Mobiilivarmenne mahdollistaa vahvan sähköisen tunnistamisen ja parantaa siten verkkoasioinnin turvallisuutta.Onnistuu.fi-palvelussa niin yksityiset henkilöt kuin yrityksetkin voivat allekirjoittaa sähköisesti sopimuksia ja dokumentteja. Nyt palvelun käyttäjien henkilöllisyys voidaan todentaa ensimmäistä kertaa Suomessa myös mobiilivarmenteella.

"On hienoa olla sähköisen asioinnin eturintamassa näyttämässä suuntaa muille palveluntarjoajille. Etuna muihin tunnistamisvaihtoehtoihin on mobiilivarmenteen mahdollisuudet uusien ominaisuuksien ja palvelujen kehittämisessä. Jatkossa voimme mobiilivarmenteen ansiosta esimerkiksi kiistattomasti näyttää toteen sen, että allekirjoitettua sisältöä ei ole muutettu allekirjoitushetken jälkeen", toimitusjohtaja Antti Larvala onnistuu.fi:stä toteaa.

Elisa on ensimmäinen suomalaisoperaattori, joka on tuonut mobiilivarmenneratkaisunsa, Elisa Varmenteen, kaupalliseen käyttöön palveluntarjoajille.

"Elisa Varmenne voidaan lisätä verkkopalveluihin helposti pankkitunnusten rinnalle tunnistautumisvaihtoehdoksi. Sen avulla sähköisessä asioinnissa voidaan todistaa henkilöllisyys, maksaa ostoksia, allekirjoittaa sopimuksia ja rekisteröityä asiakkaaksi. Elisa Varmenne helpottaa ja nopeuttaa sähköistä asiointia ja kasvattaa myyntiä madaltamalla ostokynnystä", kehityspäällikkö Mika Repo Elisalta toteaa.

Elisa Varmenne on matkapuhelimen sim-korttiin liitettävä palvelu, joka toimii sähköisenä henkilöllisyyden todentamisvälineenä. Sen avulla varmennetaan henkilöllisyys erilaisiin sähköisiin palveluihin kirjautumisessa sekä sähköisissä allekirjoituksissa. Mobiilivarmennetta voi käyttää myös henkilöiden keskinäisessä asioinnissa.


TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää