Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Speedlink Cue Multitouch Mouse (SL-6345-SWT)

Speedlink on tuonut kauppojen hyllylle pienen hiiren, joka on pakko esitellä pian, sillä sen myyntiaika jää luultavasti kovin lyhyeksi.

Hinta:

38,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Siinä on erikoista se, että rulla on korvattu kannettavista tieto­koneista tutulla kosketusherkällä tasolla. Ratkaisu kuulostaa huomattavasti näppärämmältä kuin se todellisuudessa on.

Hiiren etupinta reagoi kosketukseen enimmäkseen hyvin – ainakin niin kauan kuin verkkosivuja ja asiakirjoja vieritetään ylös, alas tai sivuille. Oikean painikkeen toimintoja on puolestaan erittäin vaikeaa saada käyttöön, sillä tässä hiiressä ei ole kuin yksi painike. Kun halutaan napsauttaa hiiren vasenta painiketta, napsautetaan sen vasenta laitaa, kun halutaan pika­valikko auki, napsautetaan oikeaa laitaa. Ponnisteluista huolimatta hiiri ei yleensä tajua, kummalle puolelle klikkaus kohdistuu. Esimerkiksi roskakorin tyhjen­täminen Windowsin työpöydältä vei useita minuutteja, kun se yritettiin tehdä kakkospainikkeella avautuvasta kohdevalikosta.

Hiiren muotoilu saisi myös ergonomia-asiantuntijat pudistamaan päätään, sillä hiiri on pieni, litteä ja nelikulmainen, ja se rasittaa pitkään käytettäessä kättä. Sen oma laite­ohjain sisältää melko vähän asetuksia. Siitä puuttuu sellaisia asetuksia, joita on Windowsissa vakiona, kuten mahdollisuus valita, kuinka monta riviä sivu vierii näytöllä, kun kosketuskenttää pyyhkäistään kerran. Lisää asetusvaihto­ehtoja toki on Windowsin ohjauspaneelissa.

Fakta

Speedlinkin hiiri erottuu joukosta hipaisukäytön ansiosta mutta ei ole kovin kätevä hiirivaihtoehto.

  • Säätömahdollisuudet

  • Erittäin epäergonominen

  • Hiiren oikea painike

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää