Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sound Blaster Tactic3D Omega

Kuulokkeiden johto estää vapaan liikkumisen Skype-puheluiden aikana, mutta ongelma on helppo ratkaista langattoman headsetin avulla. Testaamamme Crea­tiven Sound Blaster Tactic3D Omega kuuluu luokkansa parhaimmistoon.

Hinta:

179,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Kuulokkeiden lähetin kytketään tietokoneeseen lyhyen usb-kaapelin avulla, ja laite toimii myös ulkoisena äänikorttina. Lähettimen takaosassa olevaa usb-liitintä voidaan käyttää kuulokkeiden lataamiseen, mutta siihen menee reilut kahdeksan tuntia. Nopeammin lataaminen sujuu, kun käyttää micro-usb-liitännällä varustettua puhelimen laturia.
Takaosaan voidaan kytkeä myös ulkoinen äänilähde 3,5 millimetrin jakkiliittimellä tai mukana tulevalla kaapelilla, jolloin kuulokkeita voidaan käyttää pelikonsolin kanssa. Tällöin lähetin ei toimi enää äänikorttina, eivätkä ne toiminnot, joita Creativen ohjelmisto tuo tietokoneelle, ole enää käytettävissä.
Sound Blaster Tactic3D Omegan mukana tulevat ohjelmat parantavat esimerkiksi mp3-tiedostojen äänenlaatua. Bassoääniä on mahdollista vahvistaa ja puheen saa tuotua eteen äänikuvassa. Äänellä on taipumusta olla vähän tumma ja raskas, mutta muuten se on hyvä ja ilman vääristymiä. Puheluissa ääni on erinomainen. Mikrofonin asentoa on helppo säätää ja sen saa myös irti. Jos haluaa leikkiä, ääntä voi muuttaa niin, että se kuulostaa esimerkiksi robotin ääneltä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Akkukesto: 8 t
• Paino: 330 g

  • Langaton

  • Toimii pc:n ja konsolin kera

  • Mikrofonin saa irti

  • Kuumat käytössä

  • Korkea hinta

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Tiukkaa mutta sekavaa toimintaa

Tiukkaa mutta sekavaa toimintaa

Kyseessä on oikea pikkupojan unelma: Möreällä äänellä puhuvat jättikokoiset robotit pystyvät muuttumaan autoiksi tai hävittäjiksi, jotka pistävät haisemaan keskellä suurkaupungin vilinää.

Lue lisää

Korvanapit sinihampaalla

Korvanapit sinihampaalla

Philipsin SHB7110-nappikuulokkeet on tarkoitettu sekä musiikin kuunteluun että hands free -laitteeksi.

Lue lisää

Himopelaajan työkalu

Himopelaajan työkalu

Vain pc-peleille äärimmäisen omistautunut pelaaja voi kuvitella tarvitsevansa niin paljon makronäppäimiä kuin Roccatin Valossa on.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää