Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Slingbox Pro-HD

Ota tv-kanavat matkalle mukaan

Hinta:

299,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Kaksi yhdysvaltalaismiestä keksi Slingboxin, kun selvisi, ettei yksikään matkakohteen tv-kanavista näyttänyt tärkeää baseball­ottelua, jossa pelasi heidän lempijoukkueensa. Nyt joitakin vuosia ja laitetyyppejä myöhemmin sarja käsittää myös laitteen, joka pystyy siirtämään teräväpiirtosignaalin minne päin maailmaa hyvänsä.

Itse Slingbox on eleettömän tyylikäs laite, joka asennetaan digiboksin ja televisiovastaanottimen väliin. Oman digiboksin yhteensopivuus on syytä tarkistaa Slingboxin nettisivuilta, sillä käyttöönotto kikkailemalla voi olla turhauttava prosessi.

Kun laite sitten yhdistetään internetiin kotiverkon kautta, sen välityksellä voidaan katsella televisiolähetyksiä missä päin maailmaa hyvänsä. Kanavien vaihtaminenkin onnistuu etäältä, sillä Slingboxissa on kaukosäädintä jäljittelevä infrapunaohjain, jolla voidaan hallita jopa neljää laitetta. Ohjaimen ottaminen käyttöön on helppoa.

Teräväpiirtosignaalin lähettämiseen verkkoon suositellaan ethernet-yhteyttä. Jos kodissa sen sijaan on langaton verkko, siirtoa varten kannattaa hankkia noin sadan euron hintainen Slinglink Turbo -datasähköpakkaus, jonka sovittimilla signaali saadaan siirtymään sähköverkossa.

Ohjelmiston asentaminen pc:lle on helppoa, vaikka Slingbox opastaakin vain englanniksi. Puuhasta selviää helposti seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita, luomalla tilin ja kertomalla Slingboxille, mitä merkkiä olohuoneesa olevat laitteet ovat. Jos mitään yllättävää ei satu, näytölle ilmestyy kuva kaukosäätimestä, jota painelemalla pystyy käyttämään vaikka kuinka kaukana olevaa televisiota. Kanavan vaihtaminen virtu­aali­kauko­säätimellä saa sen vaihtumaan myös oikeasti olohuoneessa.

Slingboxin uusin versio pystyy välittämään verkkoon teräväpiirtosignaalia (720p tai 1080i, mutta ei täysteräväpiirtoa eli 1080p:tä). Lähetysten laatu riippuu pitkälti lähettimen ja vastaanottimen välisestä verkosta.

Slingboxissa ei ikävä kyllä ole hdmi-liitäntää laitteen sisältämän hdcp-suojauksen vuoksi. Kannattaa myös muistaa, että teräväpiirtosignaalin siirtäminen sujuvasti verkkoon vaatii internetyhteyttä, jonka lähetysnopeus on noin kolme megabittiä sekunnissa. Jos kaistanleveys on yhteyden molemmissa päissä riittävä, kuva on virheetöntä. Lähetyksen voi myös keskeyttää ja sitä voi kelata jopa 30 minuuttia taaksepäin. Sling Media on kehittänyt SlingPlayer-ohjelmasta myös älypuhelimiin sopivan version. 3g-yhteydellä ja Iphonella katsottuna kuva ei kuitenkaan ollut koko ajan yhtä laadukasta.

Fakta

• Teräväpiirtokuvan suoratoisto:
3 Mbit/s tai enemmän
• Perinteisen kuvan suoratoisto:
600 kbit/s tai enemmän
• Mobiilisuoratoisto:
150 kbit/s tai enemmän
• Liitännät: Komposiitti,
komponentti, s-video, s/pdif,
antenni
• Verkko: Ethernet

  • Helppo asennus

  • Täydellinen kaukosäädin

  • Toimii kaikkialla

  • Kanavavalinta

  • Vaatii nopea nettiyhteyttä

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Sinihampaan kautta soivat kaiuttimet

Sinihampaan kautta soivat kaiuttimet

Creative Labs on tuonut markkinoille Inspire S2 Wireless -kaiutinjärjestelmän, jonka yhdysrakenteinen langaton vastaanotin ja mukana toimitettava usb-liitäntäinen bluetooth-lähetin mahdollistavat musiikin langattoman kuuntelun.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää