Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sitecom Mobile Router WL-357 300N

Sitecomin pienikokoisen langattoman reitittimen idea on mainio: jos tarjolla ei ole kiinteää nettiyhteyttä, tähän laitteeseen voidaan liittää 3g-modeemi eli nettitikku ja jakaa laajakaistayhteys sitten jopa useiden tietokoneiden kesken.

Hinta:

81,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Laitteen pieni koko selittyy siitä, että se sisältää vain adsl-modeemin ja usb-liitännän nettitikulle mutta ei verkkokytkintä, joka on yleensä reitittimien vakiovaruste. Tämä tarkoittaa, että siihen ei voi liittää esimerkiksi tulostimia tai tiedostopalvelimia, joista puuttuu langaton verkkosovitin.

Laitteen käyttöönotto on melko yksinkertaista. Tehtävässä avustaa kuvitettu pikaopas. Sen jälkeen ilmaantuukin ongelmia, sillä hallinnointisivuilla on niin niukasti tietoa, että käyttäjä ei välttämättä ymmärrä, mitkä tiedot ovat pakollisia ja mitkä voi hypätä yli.

Jotta internetyhteyden saisi toimimaan nettitikulla, vaaditaan joka tapauksessa liityntäpisteen nimi (apn), joka on yleensä muotoa ”internet.operaattorinnimi” ja puhelinnumero, johon nettitikku ottaa yhteyttä. Olisi kätevää, jos nämä tiedot voisi vain valita sivuston valikosta. Testissä yhteyttä ei saatu toimimaan kunnolla, vaikka käytössä oli taatusti oikeat tiedot.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Liitännät: Adsl, 3g
• Wlan: 802.11n
• Nopeus: 23,2 Mbit/s

  • Nettitikun käyttö

  • Pieni koko

  • Ei kytkintä

  • Alhainen nopeus

  • Suppea yhteensopivuus

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Sinihampaan kautta soivat kaiuttimet

Sinihampaan kautta soivat kaiuttimet

Creative Labs on tuonut markkinoille Inspire S2 Wireless -kaiutinjärjestelmän, jonka yhdysrakenteinen langaton vastaanotin ja mukana toimitettava usb-liitäntäinen bluetooth-lähetin mahdollistavat musiikin langattoman kuuntelun.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää