Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg Wireless Numeric Keypad

Erillinen numeronäppäimistö on hyödyllinen etenkin numeroita paljon tietokoneella pyörittelevälle. Kannettavista tietokoneista se on usein jätetty tilanpuutteen vuoksi pois.

Hinta:

27,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Sandbergin lisänäppäi­mistö on niin pieni, että se mahtuu kämmenelle. Siinä on 18 näppäintä, joiden yläpuolelle on sijoitettu merkkivalo. Valo varoittaa, kun paristoista alkaa loppua virta. Pohjassa on neljä kumitassua, jotka pitävät näppäimistön tukevasti paikoillaan.

Näppäimistön mukana tulee pieni usb-sovitin, joka tulee tietokoneen usb-liitännästä ulos vain seitsemän millimetriä. Kun sovitin on paikallaan, Windows tunnistaa näppäimistön automaattisesti. Sen käyttö ei siksi edellytä laiteohjaimien asentamista.

Vaikka lisänäppäimistön asennus on sinänsä mutkatonta, sen käyttö ei olekaan yhtä yksinkertaista. Ensinnäkin yhteyden luomiseksi ja näppäimistön aktivoimiseksi on painettava varsinaisen näppäimistön NumLock-painiketta. Sen jälkeen numeronäppäimet toimivat, mutta kannettavan oma näppäi­mistö alkaa käyttäytyä oudosti. Kytkemisen sivuvaikutuksena esimerkiksi näppäimet U, I ja O tuottavat numerot 4, 5 ja 6 ja piste muuttuu pilkuksi.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Näppäinten määrä: 18
• Liitännät: Usb, langaton
• Paristot: 2 x AAA
• Mitat: 12,0 x 7,5 x 2,0 cm

  • Helppo asennus

  • Yhteensopivuus

  • Liian jäykät näppäimet

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää