Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg Wireless Mini Laser Mouse

Sandbergin pieni laserhiiri sopii lapsille tai matkakäyttöön. Sen tarkkuus on peräti 1600 dpi ja nopeuskin huippuluokkaa. Hiirtä ei tarvitse siirtää kuin muutama senttimetri, kun osoitin jo lentää näytön laidasta toiseen.

Hinta:

27,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Monille hiiri on jopa liian nopea. Nopeutta voi onneksi säätää Windowsin Ohjauspaneelista. Arkikäytössä ja tavanomaisilla alustoilla hiiri toimii loistavasti. Laser lukee hyvin puuta, muovia, kangasta, paperia ja jopa farkkujen lahjetta. Vain lasipöydät ja vastaavat pinnat voivat aiheuttaa ongelmia.

Vaikka hiiren pinta on himmeää kumimaista muovia, sormet tuntuvat lipsuvan siitä. Hiiri on kuitenkin muotoiltu niin, että ote ei lipeä kokonaan. Tavalliset painikkeet ovat hyviä. Rulla toimii myös painikkeena, jolla osoittimen voi lukita sivun johonkin kohtaan vierittämistä varten tai vapauttaa lukituksen. Rulla on kuitenkin niin jäykkä, että painiketta tulee napsautettua usein vahingossa.

Epätavallisen kulmikkaan muodon tarkoitus on ilmeisesti ohjata sormet oikeille paikoilleen ja auttaa hiiren ohjaamisessa. Hiiri on sen verran pieni, että aikuisen ei tee mieli käyttää sitä jatkuvasti. Lasten käteen se on sopivan kokoinen. Usb-sovitin on niin piskuinen, että sen voi jättää pysyvästi kannettavaan. Hiiressä on myös kolo sovittimen säilyttämiseen.

Fakta

• Tarkkuus: 1600 dpi
• Mitat: 3,0 x 5,5 x 8,7 cm
• Painikkeet: 2 ja pyörä

  • Tarkkuus

  • Matkakäyttö

  • Jähmeä rulla

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Upeita kuvia edullisesti

Upeita kuvia edullisesti

Tämän tulostimen kohdalla on vaikeaa valita, käyttäisikö sitä mukana tulevalla ohjelmalla tietokoneelta vai laitteen oman näytön valikoista

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää