Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg Wireless Laser Mouse Pro

Sandbergin hiiri sopii kooltaan aikuisen käteen hyvin, jos vain kyse on oikeakätisestä, sillä hiiren vasempaan laitaan oikean peukalon ulottuville on sijoitettu kaksi painiketta. Päällä on lisäksi kätevä dpi-tarkkuuden vaihtopainike.

Hinta:

27,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Hiiri toimii kahdella tavallisella AAA-paristolla. Kertakäyttöisten paristojen sijaan voidaan käyttää myös akkuparistoja. Hiiren mukana tulee pieni sovitin usb-liitän­tään. Hiiri alkaa toimia heti, kun sovitin on asetettu paikalleen. Sen käyttö ei vaadi ohjai­mien asennusta eikä asetusten muuttamista. Hiiri toimii hyvin kaikilla pinnoilla lasia lukuun ottamatta, ja sen tarkkuus on huippuluokkaa. Se on itse asiassa niin suuri, että hiiren nopeutta tekee mieli säätää pienemmäksi.

Dpi-painike on kätevä oikotie nopeuden säätämiseen. Yksi napsautus muuttaa tarkkuuden 1600:sta 1000 dpi:hin, jolloin vauhti hidastuu. Päinvastainen muutos tekee hiirestä kätevästi liukasliikkeisemmän esimerkiksi peleihin. Pääpainikkeet ovat jäykemmät kuin useimmissa muissa hiirissä. Peukalopainikkeilla voi siirtyä selai­messa eteen- ja taaksepäin. Rulla pyörii sujuvasti ja toimii painikkeenakin, mutta sen napsauttaminen vaatii yllättävän paljon voimaa.

Musta pintamateriaali tuntuu omituiselta. Se on niin sileää, että siitä on vaikeaa pitää kiinni. Hiiri lipsahtaa helposti kädestä, kun sitä nostaa pöydältä takaisin hiirimatolle.

Fakta

• Tarkkuus: 1000/1600 dpi
• Mitat: 4,3 x 7,3 x 11,5 cm
• Painikkeet: 6 kpl (2 tavallista, 3 lisäpainiketta, rulla)

  • Erittäin tarkka

  • Nopeuden vaihto

  • Pintamateriaali

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Korvanapit sinihampaalla

Korvanapit sinihampaalla

Philipsin SHB7110-nappikuulokkeet on tarkoitettu sekä musiikin kuunteluun että hands free -laitteeksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää