Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg USB Surround Sound Headset 5.1

Pakkauksesta paljastuivat poikkeuksellisen isot kuulokkeet. Kuulokekupit on päällystetty pehmeällä tekstiilillä ja niissä on kummassakin kaksi siipeä, joihin on sijoitettu lisäkaiuttimet.

Hinta:

80,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Kuulokkeiden asentoa voidaan säätää ripustuskohdan nivelestä. Myös tekstiilipäällysteisen sangan pituutta voidaan säätää.

Kuulokkeissa on usb-liitäntä. Koska niissä on oma äänikorttinsa, niitä voidaan käyttää myös sellaisten tie­to­koneiden kanssa, joissa ei ole surround-äänikorttia. Hallintaohjelma löytyi asentamisen jälkeen Ohjauspaneelista, mutta ohjelma ei suostunut käynnistymään. Äänenvoimakkuutta ja etu- ja taka­kaiuttimien välistä suhdetta pystyi kuitenkin säätämään ohjaus­yksiköstä eli kuulok­keiden johtoon sijoitetusta mötikästä.

Kun kuunnellaan stereomusiikkia, vain etukaiuttimien ja äänenvoimakkuuden säätimet ovat käytössä. Esimerkiksi subwooferin ääntä ei voi säätää basson voimistamiseksi. Ohjausyksikköön olisi voinut lisäksi laittaa myös selkeän merkinnän siitä, milloin säätimet ovat neutraalissa asennossa. Aitoa sur­round­ääntä kuunneltaessa ääneen tulee hyvin syvyyttä ja tilan tuntua. Kuulee selvästi, kun sen lähde sijaitsee takana. Vaikutelma ei kuitenkaan yllä lähellekään esimerkiksi kotiteatterin tilaääntä.

Äänikuvassa painottuu basso. Stereoääni on muuten tarkkaa mutta bassoalue ei. Frekvessiongelmat saavat äänen kuulostamaan siltä, kuin se kuuluisi tyynyn läpi. Peleihin ja raskaan musiikin kuunteluun nämä sopivat, mutta klassinen musiikki kannattaa unohtaa.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Järjestelmä: 5.1 surround
• Liitäntä: Usb
• Mikrofoni: On

  • Mukavuus

  • Kiinteä äänikortti

  • Kömpelö ulkonäkö

  • Liian voimakas basso

  • Tilavaikutelma vajavainen

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Edullinen lasertulostin moneen tarpeeseen

Kun tarvitaan laitetta, joka selviää monentyyppisistä tulostustöistä, monitoimitulostin on yhä useamman valinta kotiin tai toimistoon.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Pikkuruinen bluetooth-sovitin

Pikkuruinen bluetooth-sovitin

Monissa kannettavissa tietokoneissa on nykyään langattomaan tiedonsiirtoon käytettävä blue­tooth-liitäntä vakiovarusteena, mutta vanhemmista se usein puuttuu.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää