Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg USB Multi Hard Disk Link

Sandberg on tunnettu siitä, että se tuottaa johtoja, sovittimia ja kaikenlaisia elektronisia vimpaimia, joita kuluttajat eivät vielä edes tienneet tarvitsevansa mutta jotka voivat silti osoittautua hyvin käytännöllisiksi.

Hinta:

33,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Nyt testattu laite on yleis­sovitin erillisille kiintolevyille. Siihen voi telakoida sekä uusia sata-levyjä että vanhempia pata-levyjä. Kummastakin laitteeseen sopivat sekä 2,5- että 3,5-tuumaiset versiot. Telakka yhdistetään pc:n usb-liitäntään ja sähköverkkoon, jotta levyt saavat sähköä.

Kiintolevyt kytketään telakkaan suoraan ilman johtoa, jota tarvitaan vain 3,5-tuumaisten pata-levyn virransyöttöön. Laitteeseen voidaan hyvin laittaa yksi sata- ja yksi pata-levy yhtä aikaa. Johdottomuus on vapauttavaa mutta toisaalta laite on aika massiivinen, kun sen sivuilta pistää esiin kaksi isoa kiintolevyä.

Levyt voidaan liittää sovit­ti­meen ilman etukäteisvalmisteluja. Kun siihen kytketään virta, levyt ilmestyvät Windowsiin ja niitä voidaan käyttää kuin muitakin ulkoisia kiintolevyjä. Yhtey­den katkaisupainiketta ei laitteessa ikävä kyllä ole.

Telakan mukana tulee pieni näppärä varmistusohjelma, joka voidaan aktivoida yhdellä napin painalluksella. Ohjelmassa ei ole kovin paljon toimintoja, mutta se varmuuskopioi nopeasti.
Sovittimen lukunopeus on erinomaiset 32,6 mega­tavua sekunnissa, mikä tarkoittaa käytännössä lähes usb 2.0:n maksimilukuvauhtia. Kirjoitusnopeus (18,8 mega­tavua sekunnissa) on myös hyvä tulos.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Liitäntä: Usb 2.0
• Levytyypit: Sata I/II & pata
• Siirtonopeus: 32,6 Mt/s
• Mitat: 10 x 7 x 1,5 cm

  • Nopeus

  • Helppokäyttöisyys

  • Voi liittää kaksi kiintolevyä

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Verkkainen työjuhta

Verkkainen työjuhta

Brother MFC-5890CN on järkyttävän hidas. Tulostettaessa A4-kokoista mahdollisimman laadukasta valokuvaa se ponnisteli selvitäkseen tehtävästä vielä 20 minuutin kuluttua tulostuskäskystä.

Lue lisää

Kivi korvassa

Kivi korvassa

Jabran Stone-handsfree-laitteen muotoilu on tyylikäs muttei silmiinpistävä. Moni ei varmasti edes huomaa, että keskustelukumppanilla on langaton kuuloke. Huomaamattomuutta edistää musta väri.

Lue lisää

Edullinen suoratoistin

Edullinen suoratoistin

Western Digitalin media­strea­mer eli suoratoistin on pieni eikä kovin äänekäs. Kun se on yhdistetty taulutelevi­sioon hdmi-johdolla, sen kautta voidaan siirtää verkosta videoita ja valokuvia ja musiikkia.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää