Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg USB Cube Speaker Set 2.0

Jos kaiutinjärjestelmän nimeen sisältyy kirjainlyhenne usb, ostaja kuvittelee ilman muuta, että järjestelmän käyttöönottoon riittää sen yhdistäminen tietokoneen usb-liitäntään. Sandbergin USB Cube Speaker Set 2.0 -kaiutinjärjestelmä ei kuitenkaan toimi näin yksinkertaisesti.

Hinta:

16,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Ääni siirretään Sandbergin pieniin muovikuutioihin tavallisen jakkiliitännän kautta, ja äänen laatu riippu täysin tietokoneen äänikortista. Tästä huolimatta kaiut­timet vievät kuitenkin vielä yhden usb-liitännän, sillä ne saavat sen kautta virtaa.

Sähköjohdon kaiuttimien puoleisessa päässä ei suinkaan ole tavallista micro-usb-liitintä vaan pieni pyöreä virtapistoke. Koska tällainen johtotyyppi on harvinainen, näistä kaiut­timista ei ole iloa, jos niiden oma johto sattuu unohtumaan matkasta.

Toisen kaiutinkuution takana on äänenvoimakkuuden säädin ja kuulokeliitäntä. Kuutiot ovat kevyet eivätkä pysy paikallaan, jos käsi osuu niiden johtoihin tai kuulokkeiden käyttäjä kääntää päätään.

Keveyden ja pienen koon vuoksi kaiutinten äänentoisto on mitäänsanomaton ja siltä puuttuu kunnon pohja. Musiikki kuulostaa ohuelta, eikä äänen laatu ei ole juuri parempi kuin kannettavien tietokoneiden kiinteissä kaiuttimissa. Näitä kaiuttimia ei siksi voikaan suositella kannettavan tietokoneen ulkoisiksi kaiuttimiksi. Ne ovat kuitenkin hyvin edullinen ratkaisu silloin, kun tarvitaan edes jonkinlaiset kaiut­timet pöytäkoneeseen.

Fakta

• Kaiuttimet: 2 tuumaa
• Mitat: 6,6 x 6,4 x 6,4 cm
• Paino: 265 grammaa

  • Edullinen hinta

  • Äänenvoimakkuuden säätö

  • Ohut ääni

  • Liitäntätapa

  • Vie yhden usb-liitännän

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Harrastajan huippuskanneri

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Retrohenkinen designkamera

Retrohenkinen designkamera

Olympuksen Pen E-P1 muistuttaa ulkoisesti 1950- tai 1960-luvun kameraa. Se on melko iso ja painava, ja objektiivia joutuu zoomatessa kiertämään käsin.

Lue lisää

12 tunnin akkukesto

12 tunnin akkukesto

Asus lupaa kevyen kannettavansa akun kestävän peräti 12 tuntia. Kun UL30A:ssa on lisäksi neljä gigatavua muistia ja 500 gigatavun kiintolevy, siinä riittää kapasiteettia suuriinkin tehtäviin. Toisaalta laitteesta puuttuu optinen asema.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää