Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg Touch Screen Gloves 460-01

Arvosteluasteikon kymppi on varattu vain tuotteille, jotka ovat luokkansa ehdotonta kärkeä. Siksi hyvin harvoin vastaan tulee tuotteita, joiden kohdalla sitä voidaan käyttää ja joiden arvio sisältää pelkkää ylistävää suitsutusta.

Hinta:

20,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Miksi Sandbergin sormikkaat sitten ansaitsevat huippuarvosanan? Kyse ei nimittäin ole kovin mutkikkaasta tuotteesta. Ne tekee käteviksi se, että niissä on sähköä johtavat sormenpäät, joiden ansiosta niillä voi tökkiä vaikka kannettavan, taulutietokoneen ja älypuhelimen kosketusnäyttöä riisumatta käsineitä. Idea on loistava, sillä jokainen, joka on joskus kokeillut painella älypuhelimensa näyttöä tavallisilla käsineillä, tietää, että se ei ole helppoa. Sandbergin sormikkaita käytettäessä ongelmaa ei ole.
Sormikkaat muistuttavat puutarha- tai remonttitöihin tarkoitettuja niin kutsuttuja näppylähansikkaita. Niissäkin on kämmenpuolella pieniä kumitäpliä, joilla saa pitävän otteen liukkaista pinnoista. Sandbergin sormikkaat ovat toki siistimmät, hienommat, pehmeämmät ja mukavammat kuin puutarhahanskat.
Peukalon ja etu- ja keskisormen väri on erilainen kuin muun osan sormikasta. Niiden kärkiosat ovat harmaita merkkinä sähköä johtavasta materiaalista. Sormikkaita on saatavana usean värisenä.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

Kätevät älypuhelimen käyttäjälle, joka ei halua riisua käsineitään aina, kun puhelin soi.

  • Lämpimät ja pehmeät

  • Toimivat kosketusnäytöllä

  • Sormet eivät lipeä

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Usb-laturi melkein mihin vain

Usb-laturi melkein mihin vain

Sandbergin monitoimilaturi on toteutettu hyvin yksinkertaisesti. Usb-liittimeen on yhdistetty johdolla kymmenen liitintä, jotka sopivat erilaisiin viiden voltin jännitettä käyttäviin laitteisiin. Laturissa on mini-usb- (useita) ja micro-usb-liittimet (älypuhelimiin).

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää