Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg Pocket Card Reader

Sandbergin muistikortinlukijan kyljessä on paikat usealle tutulle korttityypille. Laitteen alle on piilotettu usb-johto, jolla laite yhdistetään pc:n usb-liitän­tään. Kiinteä johto on kätevä, sillä se ei pääse katoamaan.

Hinta:

14,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Nykyisin yleisimmät muisti­korttityypit ovat sd (etenkin sdhc) ja microsd, joita molempia Sandbergin lukija tukee. Laite on kuitenkin muotoiltu niin, ettei siihen voi laittaa yhtä aikaa molempia, vaan se lukee vain ensimmäisenä laitteeseen asetettua korttia.
Lukijaan sujautettu muistikortti näkyy muutaman sekunnin kuluttua Windowsissa levyasemana. Tietojen siirtäminen kortilta kiinto­levylle on nopeaa. Suorituskykytestin mukaan siirto sujui kortin maksiminopeudella. Jos kortti kuului no­peim­paan, 10-luokkaan, sen kirjoitusnopeus oli hyvinkin 10 megatavua sekunnissa. Luku­nopeus voi yltää 16 megatavuun sekunnissa. Jos nopeus on jostain syystä alempi, se ei ainakaan johdu Sandbergin laitteesta.
Kiinteä usb-johto on vain kolme senttiä pitkä. Se kääntyy helposti laitteen alle ja pysyy paikoillaan hyvin, vaikka laitetta kuljetettaisiin taskussa. Pääsääntöisesti lukijaa kannattaa kuitenkin kuljettaa jossain muualla, ettei taskun pohjan nukka tuki korttiaukkoja.

Lue lisää testejä ja uutisia KotiMikrosta
Tilaa lehti tästä

Fakta

• Liitäntä: Usb 2.0
• Korttityypit: Sd, sdhc, minisd,
microsd, memory stick, mmc
• Johdon pituus: 3 cm
• Mitat: 6,8 x 2,3 x 1,7 cm

  • Mahtuu vaikka taskuun

  • Nopea

  • Edullinen

Ulkoiset linkit
  • www.sandberg.it

Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Usb-laturi melkein mihin vain

Usb-laturi melkein mihin vain

Sandbergin monitoimilaturi on toteutettu hyvin yksinkertaisesti. Usb-liittimeen on yhdistetty johdolla kymmenen liitintä, jotka sopivat erilaisiin viiden voltin jännitettä käyttäviin laitteisiin. Laturissa on mini-usb- (useita) ja micro-usb-liittimet (älypuhelimiin).

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää