Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg Multi Hard Disk Box 3½”

Sandbergin kiintolevykotelo vaikuttaa viimeistelemättömältä. Muotoilussa ei ole hienosteltu vaan laite on musta, metallinen ja kulmikas. Tehdashalliin sopivaa karkeaa olemusta täydentää iso tuuletin.

Hinta:

40,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Mukana on virtalähde ja runsas johtovalikoima, joilla kotelo voidaan kytkeä usb-liitäntään tai huippunopeaan esata-liitäntään, jos pc:ssä vain on sellainen. Tarvikepakkaus sisältää myös sovittimen, jolla pöytä-koneen sisäinen sata-liitäntä voidaan muuntaa esata-liitännäksi, kunhan kotelossa on vapaa laajennuspaikka takapaneelissa.

Koteloon on asennettava 3,5 tuuman kiintolevy (sata tai ide), mitä ei ole tehty helpoksi. Ensinnäkin kotelosta on ruuvattava irti neljä levyä eikä mukana tuleva ruuvitaltta sovi ruuvien uriin kovin hyvin. Ohjeita on tarjolla erittäin niukasti. Puuha edellyttäisi ainakin 4–5 yksityiskohtaista kuvaa lisää. Asentamisvaihe ei ole kuitenkaan ylipääsemätön. Kun osien järjestys selviää, ne loksahtavat hyvin paikoilleen ja koottuna kotelo on lisäksi hyvin hiljainen. Windows havaitsee koteloon lisätyn levyn automaattisesti ja ottaa sen käyttöön.

Testissä koteloon asennettiin WD:n kahden teratavun kiintolevy, jonka kirjoitusnopeus ylsi 140 megatavuun sekunnissa. Usb-liitäntään yhdistettynä nopeus jäi kuitenkin 22 megatavuun sekunnissa, mikä on hyvin tavanomainen lukema.

Kokonaisuutena Sandberg Multi Hard Disk Box on laadukas, hiljainen ja suorituskykyinen. Sitä voidaan käyttää sekä vanhempien että uudempien kiintolevyjen kanssa. Koska liitäntävaihtoina ovat sekä usb- että esata, ostajan ei tarvitse tehdä valintaa yhteensopivuuden ja suorituskyvyn välillä. Kotelo ei ole aivan halpa, mutta hintansa väärti.

Fakta

• Kotelo: Alumiinia
• Levytyyppi: 3,5"
• Liitännät: Sisäinen ide/sata,
ulkoinen esata/usb
• Virtalähde: Ulkoinen
• Mitat: 12,9 x 20,2 x 3,5 cm

  • Suorituskyky

  • Hiljaisuus

  • Hankala asennus

Ulkoiset linkit
Lue lisää
TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vaivaton verkkokiintolevy

Vaivaton verkkokiintolevy

Western Digitalin kätevän kokoisessa My Book Live -verkkokiintolevyssä on tallennustilaa peräti kaksi teratavua.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää