Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg Mini Bluetooth Dongle

Monissa kannettavissa tietokoneissa on nykyään langattomaan tiedonsiirtoon käytettävä blue­tooth-liitäntä vakiovarusteena, mutta vanhemmista se usein puuttuu.

Hinta:

21,00 eur
Tarkista hinnat

Meidän luokituksemme:

Lukijoiden luokitus:

 

Puute on helppo korjata Sandbergin pikkuruisella bluetooth-sovittimella.

Sovitin on niin pieni, että sen jopa unohtaa helposti usb-liitäntään. Koska sovitin ei pistä juurikaan esiin tietokoneen pinnasta, se ei ole suuressa vaarassa katketa eikä se haittaa muiden usb-laitteiden käyttöä.

Sovitin on erityisen kätevä myös pöytätietokoneessa, jonka takapaneeliin sen voi piilottaa. Jos käyttöjärjestelmänä on Windows Vista tai XP, erillistä asennusta ei tarvita.

Kun laite on paikoillaan, tehtäväpalkkiin ilmaantuu bluetooth-kuvake, jota napsauttamalla käyttäjä pääsee asentamaan bluetooth-laitteita, kuten matkapuhelimen. Yhdistetyistä laitteista voi tämän jälkeen siirtää tietoja, tai käyttää niitä vaikkapa Windowsin Mediasoittimen kaukosäätimenä.

Jos käyttöjärjestelmä on jokin muu kuin Vista tai XP tai tietokone ei jostain muusta syystä tunnista sovitinta, ongelma ratkeaa laiteohjaimen asennuksella. Ohjaimet löytyvät sovittimen mukana tulevalta mini-cd:ltä.

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Salamannopea  blu-ray-tallennin

Salamannopea blu-ray-tallennin

Plextorin kirjoittava blu-ray-asema on hyvä esimerkki siitä, miten uusien mallien hinnat voivat olla edullisempia kuin vanhojen, vaikka laitteet ovat kehittyneempiä.

Lue lisää

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Toimiva työjuhta

Toimiva työjuhta

Dell Latitude E5420:sta huomaa jo heti päältä, että kyse on laadukkaasta ja kestävästä kannettavasta. Tummanharmaa ulkokuori on harjattua alumiinia. Missään ei näy kiiltäviä pintoja, nettikameraa eikä pitkiä painikerivistöjä. Ainokaiset kolme äänenvoimakkuuden säätöön tarkoitettua painiketta viittaavat selvästi toimistokäyttöön.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää