Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Sandberg Hard Disk Cloner

Kloonaa kiintolevy ilman pc:tä

Jos haluat välttyä Windowsin sekä kaikkien ohjelmien uudelleen asentamiselta uudelle kiintolevylle, ja sinulla on jatkuvasti tarvetta kopioida, lukea ja kirjoittaa nopeasti suuria tietomääriä kiintolevyltä toiselle, voit helpottaa tehtäviäsi Sandbergin Hard Disk Cloner -kloonauslaitteella. Siinä on kaksi sata-liitäntää, joten tietokoneeseen voidaan kytkeä kaksi kiintolevyä yhtä aikaa joko esata- tai usb-liitännän avulla.

Näin voit kopioida kiintolevyn sisällön kokonaisuudessaan tai osittain yhdelle tai kahdelle kiintolevylle, jotka on kytketty kloonaajaan. Vielä kätevämpää on se, että voit kopioida tietoa Hard Disk Clonerilla yhdeltä kiintolevyltä toiselle ilman erillistä ohjelmaa ja ilman että tietokoneen pitää olla päällä. Tehtävä edellyttää vain, että levyllä, jolle kopioidaan, on suurempi tallennustila kuin levyllä, jolta tietoja kopioidaan. Sandbergin musta kloonauslaite tukee sekä 2,5-tuumaisia että 3,5-tuumaisia kiintolevyjä. Testaamme Sandbergin kiintolevyn kloonaajan KotiMikron seuraavassa numerossa. Hard Disk Cloner maksaa noin 66 euroa.
www.sandberg.it

TV-sovitin

Katso esimerkiksi HBO Nordicia ja Netflixiä televisiosta.

Lue lisää

Vuoden paras tarjous!

Kun tilaat lehden koko vuodeksi, säästät jopa 70 euroa ja saat käyttöösi myös mahtavan monipuoliset nettietumme.

Lue lisää

KotiMikron uutiskirje

Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi:

Kotimikro
Luetuinta
Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Järkevä kannettava pitkällä akkukestolla

Asus on päätynyt tekemään järkeviä kompromisseja voidakseen valmistaa kohtuuhintaisen kannettavan tietokoneen, joka kykenee kuitenkin useimpiin tehtäviin.

Lue lisää

Vankka ja nopea kannettava

Vankka ja nopea kannettava

Dell Latitude E6420 -kannettavaa voi ennen kaikkea luonnehtia suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja kestäväksi, ja se soveltuu hyvin työkannettavaksi.

Lue lisää

Muistikortti menee verkkoon

Muistikortti menee verkkoon

Eye-Fin sd-muistikortti sisältää langattoman verkon lähettimen, jonka ansiosta kuvat voi siirtää johdoitta kamerasta tietokoneelle.

Lue lisää

Nyeste

Elokuvakasvatusta kouluikäisille

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan vaikkapa pelkällä kännykällä. Omalla lyhärillä voi osallistua starttikisaan.

Lue lisää

Harrastajan huippuskanneri

Filmiskannereistaan tunnetun Plustekin uutuus, OpticFilm 120, on tarkoitettu ammattikäytön lisäksi myös valokuvauksen harrastajille.

Lue lisää

Ällistyttävän ohut näyttö

Näyttökuvan värit ovat kauniit ja sen asetuksia on helppo säätää, mutta laite on hieman liian kallis.

Lue lisää